Facebook Pixel Sportdog.gr | Ηρωική ισοπαλία για την Κέρκυρα με εννιά παίκτες στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-11-18 16:55:00

Ηρωική ισοπαλία για την Κέρκυρα με εννιά παίκτες στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ηρωική ισοπαλία για την Κέρκυρα με εννιά παίκτες στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ματς που άνοιξε την αγωνιστική.

 

Με τον χρυσό βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να φύγει η Κέρκυρα από την Λαμία, παρότι έπαιζε με εννέα παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, λόγω των αποβολών του Σοϊλέδη και Μπαλάφα στο 45’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι Νησιώτες είχαν προηγηθεί στο 6με τον Παμλίδη, όμως οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει στο φινάλε του πρώτου μέρους με πέναλτι του Πίτι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Λαμία, η οποία μόλις στο έκτο λεπτό ευτύχησε να κάνει το 0-1, όταν ο Σοϊλέδης έβγαλε την σέντρα και ο Παμλίδης με κεφαλιά από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Το γκολ αυτό αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και έδωσε… αέρα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ήταν καλύτεροι στη συνέχεια και έψαξαν και δεύτερο γκολ. Ωστόσο, το φινάλε του ημιχρόνου ήταν επεισοδιακό. Στο 45’ ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι για χέρι του Σοϊλέδη, που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Πίτι έκανε το 1-1, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα και ο Μπαλάφας!

Έτσι λοιπόν, όπως ήταν αναμενόμενο, στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έκλεισε στο μισό γήπεδο την Κέρκυρα και έψαξε το γκολ για την ανατροπή. Στο 59’ έφτασε μία ανάσα από το 2-1, όταν ο Βάντερσον ολομόναχος από τη μικρή περιοχή σούταρε ολομόναχος μόλις άουτ, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 69’ με την κεφαλιά του Πίτι. Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο εικοσάλεπτο αύξησαν την πίεσή τους, όμως όποτε χρειάστηκε ο Γιαννακόπουλος αντέδρασε σωστά και κράτησε την ισοπαλία, όπως στο σουτ του Πίτι στο 88’.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Πίτι ήταν ο κορυφαίος του αγώνα για τη Λαμία και αυτός που κέρδισε το πέναλτι και ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-1. Ο Ισπανός έψαξε και το γκολ της ανατροπής, όμως δεν τα κατάφερε, καθώς βρήκε απέναντι του τον εξαιρετικό γκολκίπερ Γιαννακόπουλο.

Η ΦΑΣΗ: Το τρίλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, ήταν ό,τι πιο συναρπαστικό είδαμε στο ματς. Στο 45’ είχαμε το πέναλτι και την αποβολή του Σοϊλέδη για χέρι και στο 45+2 την αποβολή του Μπαλάφα με δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης είχε ένα πολύ δύσκολο ματς και ένα τρίλεπτο… φωτιά στο φινάλε του ημιχρόνου. Η απόφαση του για το πέναλτι και την κόκκινη του Σοϊλέδη ήταν σωστή, ενώ λίγο αυστηρή ήταν η αποβολή του Μπαλάφα. Θα μπορούσε πάντως να δώσει πέναλτι στο 0-1 και υπέρ της Κέρκυρας για χέρι στην περιοχή της Λαμίας.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Η Κέρκυρα έπαιξε με 9 παίκτες για 45 λεπτά, όμως άντεξε απέναντι στην Λαμία που είχε ανούσια κατοχή και λίγες καλές ευκαιρίες. Οι Νησιώτες χρειάστηκαν βέβαια και την τύχη, αλλά και τις καλές αποκρούσεις του Γιαννακόπουλου.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Αν πριν την σέντρα της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες συμφωνούσαν σε ένα αποτέλεσμα, αυτό θα ήταν η ισοπαλία. Ο ένας βαθμός θα άφηνε και τους δύο ικανοποιημένους, αφού απομακρύνθηκαν από τις τελευταίες θέσεις. Ωστόσο, με δεδομένο ότι η Κέρκυρα έπαιξε με δύο παίκτες λιγότερους για 45 λεπτά, σίγουρα το 1-1 προκαλεί προβληματισμό στη Λαμία.

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης (7' Κουκόλης), Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα, Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι, Βάντερσον.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκομές, Μπαλάφας, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Σιόντης, Κόντος (46' Αρτυματάς), Επστάιν, Ντιογκό, Παμλίδης, Γρομητσάρης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags