Facebook Pixel Τρίκαλα - ΟΦΗ 0-0
| 2017-11-18 17:13:00

«Κόλλησε» στο μηδέν ο ΟΦΗ στα Τρίκαλα

Sportdog Team
«Κόλλησε» στο μηδέν ο ΟΦΗ στα Τρίκαλα

Οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0 για την 4η αγωνιστική της Football League.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής στη Football League, ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να πετύχει το δεύτερο «διπλό» του σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια φέτος, καθώς έμεινε στο 0-0 στην έδρα των Τρικάλων.

Οι Θεσσαλοί μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και ήταν η ομάδα που πίεσε περισσότερο, ενώ είχαν και μια πολύ καλή ευκαιρία μόλις στο 2’, αλλά το Στρέζος βρέθηκε σε ετοιμότητα και απέκρουσε το καλό σουτ του Τσίπρα.

Από το 20’ κι έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τις δυο ομάδες να μην απειλούν, με εξαίρεση ένα σουτ του Μάνου για τον ΟΦΗ, που έφυγε άουτ.

Τα Τρίκαλα ανέκτησαν τον έλεγχο και είχαν τρεις καλές ευκαιρίες με ισάριθμες προσπάθειες του Καπού (27’, 43’, 44’), ο οποίος όμως δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ ανέβηκε και έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ στο 77’, με τον Παπαστεριανό να κάνει άσχημο τελείωμα από πλεονεκτική θέση.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με «λευκή» ισοπαλία, η οποία διατήρησε τον ΟΦΗ στην 3η θέση με 8 βαθμούς, ενώ τα Τρίκαλα έχουν μόλις 2 βαθμούς και είναι στην 13η θέση.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Τσιάρας (78' Μίλιεβιτς), Καπός, Τσίπρας (71' Μπουντόπουλος), Τζόκιτς (62' Γροντής), Ντίνας.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Παπατόλιος (80' Ρούσσος), Νάστος, Ορτέγκα, Χαντί, Μάνος (46' Όγκμποε), Κουσκουνάς (66' Κουτσιανικούλης).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags