Facebook Pixel Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκαλύπτει πως θα παίξει η ΑΕΚ στη Λεωφόρο
| 2017-11-18 19:58:00

Παίκτης της ΑΕΚ «μαρτύρησε» πως θα παίξει η Ένωση στη Λεωφόρο

Sportdog Team
Παίκτης της ΑΕΚ «μαρτύρησε» πως θα παίξει η Ένωση στη Λεωφόρο

Τι είπε για τις τρεις σημαντικές απουσίες του Δικέφαλου.

«Νίκη για τα παιδιά που απουσιάζουν». Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ενόψει του ντέρμπι της Λεωφόρου. Ο αμυντικός της ΑΕΚ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για την οποία αποκάλυψε πως θα αγωνιστεί η ομάδα του. Όπως τόνισε, λόγω της απουσίας του Μάνταλου, η Ένωση θα εμφανιστει περισσότερο σφιχτή και δεν θα χρειαστεί να γίνονται κάθετες από τον άξονα. Οπότε, όπως φαίνεται ο Δικέφαλος θα χτυπήσει το Τριφύλλι από τα άκρα.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο: «Στα δύο προηγούμενα χρόνια είχαμε παίξει τα ντέρμπι του α' γύρου εκτός έδρας. Για μας είναι καλύτερο όπως έχει γίνει φέτος. Τώρα πάμε πρώτοι στη Λεωφόρο, θα μπορούμε να παίξουμε πιο ελεύθερα και είναι καλό που στον β' γύρο θα έχουμε ένα ντέρμπι στο γήπεδό μας. Ο Παναθηναϊκός έχει κάποια προβλήματα, αλλά είναι συσπειρωμένος και ενδεχομένως να επηρεάσει η παρουσία του κόσμου και το πόσο “θερμή” θα είναι η ατμόσφαιρα. Πιστεύω όμως ότι θα ανταπεξέλθουμε».

Για το αν πιστεύει πως επηρεάζεται ο Παναθηναϊκός από τα εξωαγωνιστικά προβλήματα: «Εγώ πιστεύω ότι συνήθως τα προβλήματα συσπειρώνουν. Είναι μεγάλα τα προβλήματα του Παναθηναϊκού και μακάρι να βρει λύσει γιατό το ελληνικό ποδόσφαιρο τους έχει ανάγκη, όπως είχε ανάγκη και την ΑΕΚ πριν λίγα χρόνια. Σίγουρα θα συσπειρωθούν και σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Όπως είδαμε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια. Έτσι τους περιμένουμε και την Κυριακή, αλλά πιστεύω ότι είμαστε ακόμα πιο σκληροί και πιο δυνατοί απ' αυτούς. Θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι».

Για το ποιο πιστεύει πως είναι το πιο μεγάλο πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού: «Θεωρώ ότι είναι ο προπονητής τους. Είναι Έλληνας και γνωρίζει τις συνθήκες και πως να “κερδίσει” τους παίκτες του και πως θα μπορέσει γενικά όλη την ομάδα. Επίσης μεγάλο ρόλο θα παίξει ο κόσμος και η έδρα, αφού οι οπαδοί είναι κοντά στις γραμμές. Γι' αυτό και βλέπουμε ότι αλλάζει η δυναμική του Παναθηναϊκού, ειδικά στα ντέρμπι εντός έδρας».

Για το ποιον παίκτη του Παναθηναϊκού δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει την Κυριακή: «Δε θέλω να επιλέξω κάποιον για να μην παίξει. Θέλω πάντα να παίζω κόντρα στους καλύτερους, γιατί σε περίπτωση νίκης, αποκτά μεγαλύτερη αξία. Γι' αυτό θέλω να είναι ισχυροί και οι δύο αντίπαλοι για να νικήσει ο καλύτερος».

Για τις απουσίες των Γιόχανσον, Μάνταλου και Αραούχο από την ΑΕΚ: «Οι απουσίες των Πέτρου και του Γιάκομπ αντιστοιχούν στο 45% της ομάδας μας, ενώ σίγουρα και η απουσία του Σέρχιο παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο. Στα ντέρμπι δεν θα έχουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα απ' την απουσία του Πέτρου, επειδή θα είμαστε πιο “σφιχτοί” και δε θα χρειαστούμε τόσο πολύ τη δημιουργία με κάθετο παιχνίδι. Πρέπει άλλωστε να ζήσουμε με αυτές τις δύο απουσίες, αφού ο Σέρχιο θα επιστρέψει πιο γρήγορα. Είμαστε όμως μεγάλη ομάδα και γι' αυτό έχουμε ρόστερ 30 παικτών, ώστε να καλύπτονται τα προβλήματα εκ των έσω. Θα ανταπεξέλθουμε και μακάρι να νικήσουμε την Κυριακή για να τα παιδιά που θα απουσιάσουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags