Facebook Pixel Στοπ στους τσαμπατζήδες βάζει ο Άρης
| 2017-11-18 20:31:00

Στοπ στους... τσαμπατζήδες - Κίνηση από Άρη στο Βικελίδης

Sportdog Team
Στοπ στους... τσαμπατζήδες - Κίνηση από Άρη στο Βικελίδης

Τι θα κάνει η διοίκηση των Θεσσαλινικιών.

Στοπ στους τσαμπατζήδες θέλει να βάλει ο Άρης. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Μetrosport, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κάνει έρευνα αγοράς για την –όσο το δυνατόν – πιο άμεση τοποθέτηση τουρνικέ. Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει αποφασίσει για την τοποθέτησή τους στο γήπεδο και απομένει η… παραγγελία.

Το δημοσίευμα αναφέρει, ότι το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί, από πέρσι, τον Καρυπίδη και, τότε μάλιστα, υπήρχε η εντύπωση πως το ζήτημα θα τελείωνε άμεσα. Ωστόσο, οι προτεραιότητες που τέθηκαν ήταν διαφορετικές και, επί της ουσίας, δεν παρουσιάστηκε εξέλιξη. Γι’ αυτό και τις τελευταίες εβδομάδες, η τοποθέτηση τουρνικέ επανεμφανίστηκε στην επικαιρότητα, ειδικά μετά το παιχνίδι με την Μπόκα Τζούνιορς.

Το «Κλ. Βικελίδης» μπορεί να γνώρισε στιγμές δόξας και οπαδικού μεγαλείου, αλλά η εικόνα δεν μεταφέρθηκε και στα ταμεία. Τα κομμένα εισιτήρια ήταν λίγο περισσότερο από τις 12.000, αλλά ο κόσμος εντός του γηπέδου άγγιζε τις 18.000. Κι αυτή διαφορά αποτυπώθηκε στις εισπράξεις, με αποτέλεσμα στην Αλκμήνης να μην κρύβουν την απογοήτευσή τους.

Οι «τζαμπατζήδες» δεν έλειψαν από την γιορτή του Αρη, ενώ πολλοί εξ’ αυτών έκαναν ό,τι μπορούσαν, για να πάρουν λίγη από τη λάμψη που υπήρχε σε κάθε άκρη του γηπέδου, χωρίς να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Π.Α.Ε. λαμβάνει προσφορές από εταιρίες, ώστε να γίνει άμεσα η παραγγελία και η τοποθέτηση, πριν χαθούν περισσότερα έσοδα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags