Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ονοματάκι» για ΠΑΟΚ - Τι γίνεται με τον μικρό, το γεμάτο ρόστερ και ο Ολυμπιακός!
| 2017-11-18 21:43:00

«Ονοματάκι» για ΠΑΟΚ - Τι γίνεται με τον μικρό, το γεμάτο ρόστερ και ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
«Ονοματάκι» για ΠΑΟΚ - Τι γίνεται με τον μικρό, το γεμάτο ρόστερ και ο Ολυμπιακός!

Ποιος είναι, πού παίζει κι ο ανταγωνισμός.

Είναι… κανόνας στο ελληνικό πρωτάθλημα ότι κάθε σεζόν εμφανίζεται κάποιο «διαμαντάκι», δηλαδή ένας νεαρός παίκτης που προσελκύει θετικά σχόλια για τις εμφανίσεις του και μπαίνει στο στόχαστρο των μεγάλων ομάδων.

Φέτος ένας από αυτούς είναι αναμφίβολα ο Τάσος Δουβίκας. Ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης είναι μόλις 18 ετών, όμως αποτελεί βασικό στέλεχος των Αρκάδων, έχοντας ήδη συμπληρώσει 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Ο πιτσιρικάς δεν έχει σκοράρει ακόμα το πρώτο του γκολ, όμως έχει δείξει θετικά στοιχεία σε κάποια παιχνίδια, ενώ ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Αστέρα στη νίκη επί της ΑΕΚ.

Έχει αρχίσει να αναπτύσσεται, λοιπόν, έντονη φημολογία ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να κάνει κίνηση για να τον εντάξει στο δυναμικό του κατά την προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Πάντως, ο Δικέφαλος δεν φαίνεται να «καίγεται» να διεκδικήσει τον μικρό άμεσα για μια σειρά από λόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες, εν όψει Ιανουαρίου ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε φάση που περισσότερο ενδιαφέρεται να ξεσκαρτάρει το ρόστερ του και φαντάζει δύσκολο να προβεί στην προσθήκη ενός ακόμα μεσοεπιθετικού, καθώς στις θέσεις αυτές η ομάδα είναι γεμάτη.

Επίσης, δεν είναι καθόλου αμελητέο το γεγονός ότι αν οι Θεσσαλονικείς αποφασίσουν να πάρουν τον Δουβίκα θα κληθούν να πληρώσουν τον Αστέρα Τρίπολης, ομάδα με πρόεδρο τον Γιώργο Μποροβήλο, με τον οποίο δεν διατηρούν καλές σχέσεις.

Φυσικά, τα πράγματα είναι ρευστά σε τέτοιες υποθέσεις και δεν αποκλείεται να αλλάξουν μέχρι τον Ιανουάριο, αναλόγως και με τις εμφανίσεις του μικρού μέχρι τότε. Όπως και να έχει, ο Δουβίκας μέχρι στιγμής δεν έχει περάσει σε καμία περίπτωση απαρατήρητος, αφού εκτός από τον ΠΑΟΚ, τον παρακολουθεί και ο Ολυμπιακός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags