Facebook Pixel Sportdog.gr | «Εκεί θα "παιχτεί" το ντέρμπι και γι' αυτό θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός - Οι απουσίες της ΑΕΚ θα...»
| 2017-11-19 12:00:00

«Εκεί θα "παιχτεί" το ντέρμπι και γι' αυτό θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός - Οι απουσίες της ΑΕΚ θα...»

του Γιώργου Κτενά
«Εκεί θα "παιχτεί" το ντέρμπι και γι' αυτό θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός - Οι απουσίες της ΑΕΚ θα...»

Ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού, Βασίλης Μοιρώτσος, στο Sportdog.

Χρειάζεται θράσος για να αγγίξει κάποιος τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ακόμα και σε περίπτωση ήττας στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, σύμφωνα είπε στο sportdog.gr ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε ότι δεν περιμένει την Ένωση να παίξει ταμπούρι, όπως έκανε ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο, που αποτελεί τη μεγάλη δύναμη του Παναθηναϊκού.

Αναφέρθηκε στην 11άδα που αναμένεται να παρατάξει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά και σε ποια γραμμή έχει χάσει δύναμη η ΑΕΚ. 

Βασίλη, το μεγάλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ πλησιάζει - Θεωρείς ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να κερδίσει και να στείλει μήνυμα ότι είναι εδώ;

«Φυσικά και μπορεί να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Η δύναμη της Λεωφόρου έχει αποδειχτεί πολύ μεγάλη και μην ξεχνάμε πως επί Ουζουνίδη είναι αήττητος στο γήπεδό του. Βεβαίως, το ματς αυτό θα είναι εντελώς διαφορετικό με εκείνο απέναντι στον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ είναι πιο δυσκολοκατάβλητη ομάδα, δεν θεωρώ ότι θα πάει στη Λεωφόρο να παίξει... ταμπούρι όπως έκανε ο Ολυμπιακός. Άρα θέλει μεγαλύτερη προσοχή και προσπάθεια και πάνω απ' όλα να μην έχουν οι παίκτες στο μυαλό τους τα προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο».

Σε ποια 11άδα θεωρείς ότι πρέπει να στηριχτεί ο Ουζουνίδης για να πάρει αποτέλεσμα εναντίον της ΑΕΚ;

«Νομίζω ότι δεν θα αλλάξει πολλά απ' αυτά που είδαμε με τον Ολυμπιακό. Απ' τη στιγμή που είναι έτοιμος και ο Βιγιαφάνιες και ο Κουρμπέλης και ο Κουλιμπαλί, περιμένω ίδια ενδεκάδα με αυτή που έπαιξε με τον Ολυμπιακό, η οποία και κέρδισε και ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο. Θα ήταν σημαντικό να υπήρχε ο Τσάβες, αλλά δε νομίζω να ρισκάρει ο Ουζουνίδης, αφού έχει χάσει τόσες προπονήσεις».

Ποιους παίκτες της ΑΕΚ φοβάσαι ότι μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Παναθηναϊκό;

«Είναι μεγάλο πλήγμα για την ΑΕΚ το ότι έχει χάσει Μάνταλο, Γιόχανσον και φυσικά ότι δεν παίζει ο Αραούχο, που τον θεωρώ τον καλύτερο επιθετικό στο πρωτάθλημα. Επί της ουσίας, η ΑΕΚ θα παραταχθεί δίχως τους τρεις πιο ποιοτικούς παίκτες της, κάτι που μπορεί να βγάλει περισσότερη ομαδικότητα και συσπείρωση, άρα να την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη μέσα στη Λεωφόρο».

Σε περίπτωση ήττας από την ΑΕΚ, περιμένεις να ξεσκεπαστούν ξανά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός σε πολλά επίπεδα; Φοβάσαι αντιδράσεις από τους οπαδούς στο γήπεδο;

«Αντιδράσεις από οπαδούς δεν θα υπάρξουν, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Ο κόσμος έχει καταλάβει τις δυσκολίες που περνάει η ομάδα, έχει συσπειρωθεί γύρω της και καταλαβαίνει πως οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής είναι... ήρωες. Όσον αφορά τα προβλήματα, αυτά είναι έτσι κι αλλιώς... ξεσκέπαστα. "Καμουφλάρονται" για 1-2 μέρες έπειτα από μεγάλες νίκες, όπως συνέβη με τον Ολυμπιακό, αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή. Δεν αφήνει τον Παναθηναϊκό να χαρεί στις νίκες και βγάζει περισσότερη εσωστρέφεια στις ήττες».

Η άποψη σου για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τη μάχη των πάγκων με τον Μανόλο Χιμένεθ; Αμφότεροι θα βρεθούν σε δύσκολη θέση σε περίπτωση ήττας.

«Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να βρεθεί σε δύσκολη θέση, ακόμα κι αν χάσει όλα τα ματς μέχρι το τέλος της περιόδου. Δύσκολα θα υπάρξει άνθρωπος στον Παναθηναϊκό που θα του πει φεύγεις. Παλεύει μόνος του, δεν έχει στήριξη, δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος, δεν υπάρχουν χρήματα, δεν υπάρχει τίποτα. Και προσπαθεί να πείσει τους παίκτες του, εκτός απ' το να παίζουν, να μην σκέφτονται τα προβλήματα. Ποιος να τον αγγίξει και με τι θράσος;».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags