Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο μπαλαδάρος που έβαλε «μπελάδες» στον Λεμονή και η επανεμφάνιση του… ξεχασμένου!
| 2017-11-18 22:06:00

Ο μπαλαδάρος που έβαλε «μπελάδες» στον Λεμονή και η επανεμφάνιση του… ξεχασμένου!

Sportdog Team
Ο μπαλαδάρος που έβαλε «μπελάδες» στον Λεμονή και η επανεμφάνιση του… ξεχασμένου!

Τι έγινε με Λεβαδειακό και οι σκέψεις του Έλληνα τεχνικού.

Ο Ολυμπιακός πήρε πολύ αγχωτική νίκη επί του Λεβαδειακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-1 χάρη σε γκολ του Λεονάρντο Κούτρη στο 84’ μετά από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να «καρδιοχτύπησαν», ωστόσο έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Μάλιστα, αυτός που ξεχώρισε για τον Ολυμπιακό ήταν ο Μάρκο Μάριν, ο οποίος ήταν πολύ δραστήριος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, προβληματίζοντας την άμυνα του Λεβαδειακού δημιουργώντας ευκαιρίες είτε με προσωπικές ενέργειες είτε με εμπνεύσεις που έφερναν τους συμπαίκτες του σε πλεονεκτικές θέσεις.

Στεκόμαστε στον Γερμανό χαφ επειδή η αποψινή του εμφάνιση ενδέχεται να προκαλέσει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Τάκη Λεμονή εν όψει του ματς της χρονιάς κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας την ερχόμενη Τετάρτη, εκεί όπου οι Πειραιώτες θέλουν οπωσδήποτε «διπλό» για να έχουν ελπίδες να συνεχίσουν στο Europa League.

Τα πρώτα σενάρια θέλουν τον Έλληνα τεχνικό να παρατάσσει στην Πορτογαλία την ομάδα του με τον Πάρντο στο ένα άκρο της μεσαίας γραμμής και τον Σεμπά, που επέστρεψε απόψε από τραυματισμό, στο άλλο.  Το δίδυμο αυτό αρέσει στον Λεμονή επειδή προσφέρει τρεξίματα, μαχητικότητα και κάλυψη χώρων στην ομάδα.

Ωστόσο, μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει και να σκοράρει κόντρα στη Σπόρτινγκ, κάτι που σημαίνει ότι ο Μάριν θα μπορούσε να μπει στα πλάνα του «Sir Takis» για να προσφέρει στον τομέα της δημιουργίας. Μάλιστα, ακόμα κι αν δεν θυσιαστεί ένας ακραίος, ο Γερμανός θα μπορούσε να παίξει ως «δεκάρι», εάν ο Λεμονής αποφασίσει είτε να ρισκάρει είτε να παίξει χωρίς κλασικό σέντερ φορ (π.χ Σεμπά σε ρόλο επιθετικού).

Κατά τα άλλα, θετικά στοιχεία έδειξε μετά από πολύ καιρό και ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής. Μπορεί να μην σκόραρε, όμως στα 10 περίπου λεπτά που αγωνίστηκε ως αλλαγή, πάλεψε, κράτησε αποτελεσματικά την μπάλα και γενικότερα κάτι προσέφερε στην ομάδα, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια, στα οποία ήταν «αόρατος». Ο Λεμονής ελπίζει ότι η αποψινή παρουσία του Σέρβου αποτελεί σημάδι ανάκαμψης, αφού δεν αποκλείεται να τον χρειαστεί ως αλλαγή στην Πορτογαλία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags