Facebook Pixel H επιστροφή στην ενδεκάδα του ΠΑΟ και το δίλημμα του Ουζουνίδη!
| 2017-11-18 22:33:00

H επιστροφή στην ενδεκάδα του ΠΑΟ και το δίλημμα του Ουζουνίδη!

H επιστροφή στην ενδεκάδα του ΠΑΟ και το δίλημμα του Ουζουνίδη!

Τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής και ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε ευχάριστα νέα, αφού είδε τον Ουσμάν Κουλιμπαλί να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του για το παιχνίδι.

Αντιθέτως, ο Αντρές Τσάβες δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή επειδή δεν έχει ακόμα αγωνιστικό ρυθμό, αν και έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο Ουζουνίδης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σχήμα 4-4-1-1 με τερματοφύλακα τον Βλαχοδήμο και δίδυμο στόπερ τους Μολέντο και Κολοβέτσιο. Στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να επιστρέψει ο Κουλιμπαλί και στο αριστερό να αγωνιστεί ο Χουλτ.

Στον άξονα θα παίξουν ο Κουρμπέλης με τον Σιλά και τον Χίλιεμαρκ μπροστά τους. Στην κορυφή της επίθεσης θα κινηθεί ο Μολίνς, και αριστερά ο Λουντ, ενώ για τα δεξιά ο Ουζουνίδης αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε Βιγιαφάνιες και Μουνιέ.

Αναλυτικά, η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Βλαχοδήμος, Διούδης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Σιλά, Ρέις, Λουντ, Τζανδάρης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Καμπέσας, Άλτμαν, Χίλιεμαρκ, Μολίνς.

Και η πιθανή ενδεκάδα:

Βλαχοδήμος, Χουλτ, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Χίλιεμαρκ, Κουρμπέλης, Σιλά, Λουντ, Μολίνς και Βιγιαφάνιες (ή Μουνιέ).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags