Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει το μεγάλο κόλπο με τον Βέλλιο; Ο Ολυμπιακός και ο Πρίγιοβιτς!
| 2017-11-18 22:43:00

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει το μεγάλο κόλπο με τον Βέλλιο; Ο Ολυμπιακός και ο Πρίγιοβιτς!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει το μεγάλο κόλπο με τον Βέλλιο; Ο Ολυμπιακός και ο Πρίγιοβιτς!

Το ξέσπασμα του πατέρα του, ο Σαββίδης και ο Γενάρης.

Τροφή για συζητήσεις έδωσε η ανάρτηση του πατέρα του Απόστολου Βέλλιου στο Facebook. Ο Κώστας Βέλλιος ξέσπασε για τον παραγκωνισμό του γιου του στη Νότιγχαμ Φόρεστ στέλνοντας μήνυμα προς την ελληνική διοίκηση της αγγλκής ομάδας. Τα παράπονα του γονέα του 25χρονου επιθετικού άνοιξαν την όρεξη του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του, κάτι που αποτυπώθηκε μέσω του μηνύματος που ανέβασε ο Γιώργος Σαββίδης στο Instagram, o οποίος χαρακτήρισε τον ποδοσφαιριστή ως τον μεγαλύτερο Έλληνα επιθετικό.

Η επιθυμία που επικοινώνησε μέσω Social Media ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημιούργησε με τη σειρά άλλο κύκλο συζητήσεων. Δεν είναι λίγοι αυτοί που συνέδεσαν την ανάρτησή του με την πιθανή ύπαρξη «θέματος» Πρίγιοβιτς, λόγω των σεναρίων που ακούγονται, εξαιτίας του financial Fair Play.

Πρόσφατα Πολωνός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ δέχθηκε πρόταση από αγγλική ομάδα για τον διεθνή Σέρβο επιθετικό. Το σενάριο, όπως ήταν φυσικό, άναψε φωτιές στη Θεσσαλονίκη, αλλά έτσι και αλλιώς είναι γνωστό, ότι ο «Πρίγιο» συγκαταλέγεται μέσα στους υπό παραχώρηση παίκτες, μιας και είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου. Πηγές υποστηρίζουν την ύπαρξη ειλημμένης απόφασης στην Τούμπα για πωλήσεις βασικών ποδοσφαιριστών, αφου η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ καλείται να ισοσκελίσει άμεσα τα έξοδα με τα έσοδα . Γι' αυτό αναμένεται άμεσα, ίσως και τον Γενάρη, να πουλήσει πρωτοκλασάτους παίκτες, προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

Ποια είναι όμως τα δεδομένα για Βέλλιο και ΠΑΟΚ; Ο 25χρονος επιθετικός έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Συνεπώς είναι δύσκολη ως και ακατόρθωτη η περίπτωση απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ.

Και τι θα κάνει ο Βέλλιος από τη στιγμή που δεν είναι ικανοποιημένος με την πορεία της καριέρας του στο Νησί; Πρόσφατα γράφτηκε χωρίς να επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, ότι μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα τον Ιαναουάριο και να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Ίσως το ποστ του πατέρα του να έγινε προκειμένου να λειτουργήσει ως μέτρο πίεσηςκαι να βρεθεί λύση, για να αγωνίζεται ο γιος του, ο οποίος παρότι είναι στην πιο ιδανική, ποδοσφαιρικά, ηλικία, δεν έχει καθόλου χρόνο συμμετοχής.

Ο Κώστας Βέλλιος δεν ήθελε όμως να τοποθετηθεί περαιτέρω επί του θέματος, ούτε να σχολιάσει την επιθυμία Σαββίδη. «Δεν μπορώ να μιλήσω παραπάνω. Καταλαβαίνετε, είναι ευαίσθητο το θέμα», αρκέστηκε να πει στο sportdog.gr.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags