Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανα σενάρια για βασικό του Ολυμπιακού και ο Αντεμπαγιόρ - Τι γίνεται με Ομπράντοβιτς
| 2017-11-18 23:15:00

Απίθανα σενάρια για βασικό του Ολυμπιακού και ο Αντεμπαγιόρ - Τι γίνεται με Ομπράντοβιτς

Sportdog Team
Απίθανα σενάρια για βασικό του Ολυμπιακού και ο Αντεμπαγιόρ - Τι γίνεται με Ομπράντοβιτς

Τι συμβαίνει με τα μεταγραφικά των ερυθρολεύκων;

 

Ένα αρκετά "τρελό" σενάριο ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και αφορά στο ενδιαφέρον της Μπασακσεχίρ για τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Εμάνουελ Εμενίκε

Και λέμε "τρελό", καθώς μια τέτοια μετακίνηση ούτε εύκολη είναι, ούτε λογική, αν δει κάποιος τι επιθετικούς έχει στο ρόστερ της η τουρκική ομάδα.

Κατ' αρχάς, υπάρχει ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ ως βασικός φορ της ομάδας, ενώ αναπληρωματικός του είναι ο Ερντίντς, ο οποίος το καλοκαίρι βρισκόταν στην λίστα των έξι φορ που ενδιέφεραν τον Παναθηναϊκό.

Ο γνωστός μας από την Ελλάδα, Στέφανο Ναπολεόνι λογίζεται ως τρίτος επιθετικός της Μπασακσεχίρ και μάλιστα όποτε παίζει είναι πολύ καλός και τέταρτος στην ιεραρχία είναι ο Τούρκος Μπατντάλ, ο οποίος μέχρι το μισό της περσινής σεζόν ήταν βασικός, αλλά πλέον δεν είναι ούτε στην... εξέδρα.

Έτσι, λοιπόν, μοιάζει πολύ δύσκολο οι Τούρκοι να κινηθούν αυτή την στιγμή και για ακόμα έναν φορ, ειδικά όταν αυτός είναι ο Εμενίκε, ο οποίος έχει πολύ υψηλό κασέ, ενώ είναι σχεδόν απίθανο -βάσει και της συμφωνίας που υπάρχει με την Φενέρ- να σπάσει το συμβόλαιό του μεσούσης της σεζόν.

Ομπράντοβιτς, Κούτρης και Λυκογιάννης

Όσο για τον Ιβάν Ομπράντοβιτς που ακούστηκε; Ο αριστερός μπακ της Άντερλεχτ "έπαιξε" και το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, ωστόσο στο ερυθρόλευκο "στρατόπεδο" θέλουν να στηρίξουν τον Λεονάρντο Κούτρη και να μην χαλάσουν την δυναμική που έχει δημιουργήσει φέτος στην συγκεκριμένη θέση.

Για αριστερά αυτό που υπάρχει και είναι υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον για τον Μπάμπη Λυκογιάννη, αλλά και πάλι η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, ενώ υπάρχει και ανταγωνισμός, καθώς και άλλες ομάδες "ερίζουν" για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags