Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Σάββα για την διαιτησία στο "Καραϊσκάκη" και... σπόντα για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
| 2017-11-18 23:55:00

Ατάκα Σάββα για την διαιτησία στο "Καραϊσκάκη" και... σπόντα για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Sportdog Team
Ατάκα Σάββα για την διαιτησία στο "Καραϊσκάκη" και... σπόντα για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Τι δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης για το ματς με Λεβαδειακό και το αυριανό ντέρμπι.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε αρχικά στα θύματα της κακοκαιρίας, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να κερδίσουν με 5-0 αντί για 2-1, ενώ μίλησε και για την διαιτησία, αφήνοντας αιχμές για το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Aναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης στην κάμερα της Nova:

«Εύχομαι συλλυπητήρια σε όλους τους πληγέντες της κακοκαιρίας. Ο Ολυμπιακός μαζί με τον πρόεδρό του είναι οι μοναδικοί που από την καταστροφή στην Κεφαλλονιά ακόμα, με τους πρόσφυγες μετά και τώρα στις πλυμμήρες, συμετείχαν με όλες τους τις δυνάμεις. Πρέπει όλοι να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο. Τι να πεις όταν χάνονται ζωές... Ελπίζω αυτοί που πρέπει να βρουν την άκρη και ο ένας να ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον. Το μικρότερο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν το ενός λεπτού σιγή. 

Ο Ολυμπιακός ήταν καταπληκτικός στο πρώτο ημίχρονο. Στις αρχές του β' χάσαμε πέναλτι, μπορεί να κάνει αντεπίθεση και να ισοφαρίσει ο αντίπαλος και μετά το ηθικό να χαθεί. Όμως ο Ολυμπιακός κέρδισε ένα σπουδαίο ματς, αντί για 5-0 πήγε να τελειώσει 1-1, λόγω της αδυναμίας μας στο γκολ. Παίξαμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο. 

Ο Ολυμπιακός ανεβαίνει και παίζει ωραία. Από σήμερα αρχίζει γολγοθάς, παίζουμε με την Σπόρτινγκ, λέει πολλά για εμάς αυτό το παιχνίδι. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά μόνο για τη νίκη. Η ισοπαλία δεν μας κάνει.

Η σημερινή νίκη είναι πρωταθλήματος. Πιστεύω πως στα άλλα παιχνίδια θα λυθούν τα πόδια και θα πετυχαίνουμε γκολ.

Μετά πάμε στην Κέρκυρα, μετά στην Κρήτη για Κύπελλο. Πρέπει να προσέξουν όλοι. Οι φίλοι του Ολυμπιακού ήταν κόσμιοι, τους θαυμάζω για τον τρόπο που αντιδρούν. Έχω πει κάτι για τον Ιανουάριο, ξέρω την ομάδα απ' έξω.

Είχα δώσει συγχαρητήρια την τελευταία αγωνιστική στους διαιτητές, το ίδιο θα κάνω και σήμερα. Είμαι σίγουρος πως αυτούς δεν τους όρισε ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης. Τα δύο παιδιά που διαιτήτευσαν τον Ολυμπιακό ήταν άριστοι. Να μη φοβουνται τίποτα. Τους εύχομαι άνοδο. Οι διαιτητοπατέρες έχουν υποχρέωσει να τα στηρίξουν. Οι διεθνείς δεν κάνουν, να τους κάνουν στην άκρη. Αύριο θα φανεί σε ένα παιχνίδι με ποιον συνορεύει κάποιος διαιτητής. Ο νοών νοείτο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags