Facebook Pixel Sportdog.gr | Τη γλυτώνουν παρατηρητής και διαιτητής για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ;
| 2017-11-19 08:34:00

Τη γλυτώνουν παρατηρητής και διαιτητής για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ;

Sportdog Team
Τη γλυτώνουν παρατηρητής και διαιτητής για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ;

Τι συμβαίνει με την καταγγελία του Ολυμπιακού;

Ο αθλητικός δικαστής έκρινε ότι είναι αναρμόδιος να τιμωρήσει τον διαιτητή και τον παρατηρητή του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και έτσι η καταγγελία του Ολυμπιακού έπεσε στο κενό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» ο αθλητικός δικαστής, Σπύρος Καποδίστριας, δήλωσε αναρμόδιος να ασκήσει πειθαρχικό έλεγχο στον διαιτητή και στον παρατηρητή του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ επειδή δεν κατέγραψαν στις εκθέσεις τους ότι άναψαν δύο πυρσοί.

Ο αθλητικός δικαστής στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Το παρόν Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League τυγχάνει αναρμόδιο για την άσκηση πειθαρχικού ελέγχου σε βάρος του διαιτητή και του παρατηρητή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ... και ειδικότερα στερείται της απαιτούμενης λειτουργικής αρμοδιότητας για τη διερεύνηση της καταγγελόμενης υφ΄ υμών παραλείψεως των ανωτέρω αξιωματούχων του επίμαχου αγώνα να επισημάνουν στις εκθέσεις, που αυτοί συνέταξαν, την αφή δύο πυρσών χωρίς να επακολουθήσει η ρίψη τους από φιλάθλους της γηπεδούχου ΠΑΕ ΑΕΚ, με σκοπό να τύχει η τελευταία αυτή ΠΑΕ ευνοϊκότερης πειθαρχικής μεταχειρίσεως.

Κατ'ακολουθίαν των ανωτέρω, σας ενημερώνουμε ότι στερούμεθα της λειτουργικής αρμοδιότητας προς επεξεργασία των ανωτέρω καταγγελιών -αιτήσεων μας, καθώς και των τυχόν αντιστοίχου περιεχομένου καταγγελιών- αιτήσεων, που τυχόν υποβληθούν μελλοντικώς στο παρόν δικαιοδοτικό όργανο, αναφορικά με τον ενδεχόμενο πειθαρχικό έλεγχο των αξιωματούχων του αγώνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags