Facebook Pixel Sportdog.gr | Κριστιάνο, πάρτο αλλιώς...
| 2017-11-19 11:32:00

Κριστιάνο, πάρτο αλλιώς...

Sportdog Team
Κριστιάνο, πάρτο αλλιώς...

Aπό το κακό στο χειρότερο οι επιδόσεις του Πορτογάλου.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στο ντέρμπι της Μαδρίτης, όπου το βράδυ του Σαββάτου στο Wanda Metropolitano Ατλέτικο και Ρεάλ έμειναν στο 0-0.

 

Τα 720 αγωνιστικά λεπτά με μόλις 1 γκολ στη φετινή  Primera, με δεδομένο πως έχασε και τα πρώτα ματς λόγω της τιμωρίας του από το Super Cup Ισπανίας στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια κόντρα στη Μπαρτσελόνα, συνιστούν αρνητικό ρεκόρ καριέρας του Κριστιάνο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Με 50 τελικές προσπάθειες στο όνομά του, ο σούπερ σταρ της «βασίλισσας» διανύει κάκιστη περίοδο, έχοντας βρει δίχτυα μονάχα απέναντι στη Χετάφε.

Η αμέσως επόμενη χειρότερη επίδοσή του έπειτα από 12 αναμετρήσεις πρωταθλήματος, ήταν τη σεζόν 2009-2010, την πρώτη του, δηλαδή, στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», όπου μετά από τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών είχε καταφέρει να σκοράρει 5 φορές σε μια αναγνωριστική, για εκείνον, σεζόν...

Όλες οι επόμενες μέχρι και το 2015 τον βρήκαν με διψήφιο αριθμό τερμάτων στα πρώτα 20 ματς της La Liga, ενώ μάλιστα, φέτος, έχει... καταφέρει ακόμα.

Όντας ο... CR7, περί «κατορθώματος» πρόκειται όταν πλέον τα στατιστικά τον αναφέρουν ως τον χειρότερο από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στο κομμάτι της μετουσίωσης των ευκαιριών σε γκολ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags