Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έκλεψε» τον βαθμό στα Γιάννινα με απίθανη γκολάρα ο Παναιτωλικός (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-11-19 19:10:00

«Έκλεψε» τον βαθμό στα Γιάννινα με απίθανη γκολάρα ο Παναιτωλικός (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Έκλεψε» τον βαθμό στα Γιάννινα με απίθανη γκολάρα ο Παναιτωλικός (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν ΠΑΣ και Παναιτωλικός.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος, προηγήθηκε στο 22’ με τέρμα του Σολτάνι, ωστόσο παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε στη συνέχεια δεν βρήκε δεύτερο γκολ και το… πλήρωσε. Ο Παναιτωλικός στο 69’ με μία απίθανη σουτάρα από τα πλάγια εκτός περιοχής του Μοράρ έγραψε το 1-1, που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, ωστόσο δυσκολεύονταν να διασπάσουν την αμυντική γραμμή του Παναιτωλικού. Στο 22’ όμως, ο Μπουκαβάλας έβγαλε την σέντρα, ο Σολτάνι κατέβασε την μπάλα και με ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτι, έγραψε το 1-0. Το γκολ αυτό έδωσε έξτρα ώθηση στον ΠΑΣ, ο οποίος στο 36’ έφτασε κοντά και στο 2-0, όμως ο Τσέναμο αυτή την φορά πρόλαβε και έσωσε προ του Κόντε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να χάνει μία μεγάλη ευκαιρία στο 46’ με τον Ρότσα, όταν ο Βελλίδης μπλόκαρε δύσκολα την μπάλα με διπλή προσπάθεια, ωστόσο οι Αγρινιώτες δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω στη συνέχεια. Ο ΠΑΣ είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 64’, ο Κόντε έκανε ωραία κίνηση εντός περιοχής, όμως το σουτ που επιχείρησε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Τελικά, κόντρα στην ροή του ματς, στο 69’ ο Μοράρ με ένα εκπληκτικό σουτ από πλάγια θέση εκτός περιοχής, νίκησε τον Βελλίδη και έγραψε το 1-1. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ο ΠΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως δεν δημιούργησε κάποια σοβαρή ευκαιρία και το αποτέλεσμα παρέμεινε ίδιο μέχρι το 90’.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Κοντέ ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΣ Γιάννινα και θα μπορούσε στο δοκάρι να καθαρίσει το ματς (αν έκανε το 2-0). Ωστόσο, MVP λόγω του εκπληκτικού γκολ που σημείωσε, είναι τελικά ο Μοράρ.

Η ΦΑΣΗ: Το απίθανο γκολ του Μοράρ όχι μόνο έκρινε το τελικό 1-1, αλλά σίγουρα θα το βλέπουμε στην σχετική κατηγορία με τα καλύτερα γκολ της σεζόν μέχρι το τέλος.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η διαιτησία του Αριστείδη Βάτσιου με βοηθούς τους Αντώνιο Πυλαρινό και Ανδρέα Μεϊντάνα. Εύκολο έργο, δεν υπήρχαν αμφισβητούμενες φάσεις.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος, άξιζε τη νίκη, όμως στο ποδόσφαιρο δεν νικάει πάντως αυτός που το αξίζει. Ο Παναιτωλικός έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο και η γκολάρα του Μοράρ τον έσωσε.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Ο Μάκης Χάβος… σώθηκε από την έμπνευση του Μοράρ, όμως ο Παναιτωλικός δεν έπεσε για ακόμα ένα παιχνίδι. Η ομάδα του Αγρινίου πρέπει άμεσα να βελτιωθεί, καθώς θα έχει μπελάδες. Ο ΠΑΣ παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, όμως αν δεν παίρνει αυτά τα ματς, δεν μπορεί να κοιτάει για το… παραπάνω.

ΠΑΤΑ ΤΟ:  Δείτε το 1-1 σε βίντεο ΕΔΩ

ΠΑΣ Γιάννενα: Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Σκόνδρας (Κοζορώνης 77΄), Μπουκουβάλας, Μανθάτης, Σολτάνι

Παναιτωλικός: Τσενάμο, Χαντάκιας (Ροντρίγκες 74΄), Μιχάι, Μύγας, Μαρινάκης (Μαρκόφσκι 59΄), Μπεχαράνο, Πάουλο, Ρότσα, Ντίας, Ρόσα (Μοράρ 64΄), Μάζουρεκ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags