Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σπόντα» Ουζουνίδη για fair play και ατάκα για Βιγιαφάνιες
| 2017-11-19 22:40:00

«Σπόντα» Ουζουνίδη για fair play και ατάκα για Βιγιαφάνιες

Sportdog Team
«Σπόντα» Ουζουνίδη για fair play και ατάκα για Βιγιαφάνιες

Τι δήλωσε ο κόουτς των Πράσινων για το ντέρμπι.

Καθόλου ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού δεν ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης που στάθηκε στην φάση του γκολ της ΑΕΚ, μιλώντας για fair play που τήρησαν οι Πράσινοι, αλλά εκμεταλλεύτηκε η Ένωση, ενώ εξήρε και την απόδοση του Λούκας Βιγιφάνιες.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Με βάση τις ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Με τον τρόπο όμως που ήρθε το γκολ της ΑΕΚ είναι σκληρό για εμάς. Παρά το γρήγορο δικό μας γκολ η ΑΕΚ κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα στο πρώτο μέρος. Πήγαμε έτσι στα αποδυτήρια και στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε αρκετά πράγματα. Δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Βγάλαμε την μπάλα έξω για fair play και δικαίωμά τους, συνέχισαν και βάλανε ένα γκολ».

Για την εμφάνιση: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση. Έχουμε αρκετά προβλήματα αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτά. Αυτός που έκανε την διαφορά στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν ο Βιγιαφάνιες. Περίμενα καλύτερη εμφάνιση από την ομάδα μου».

Για το αν θα επηρεάσει ψυχολογικά: «Όχι θα πρέπει να βρούμε τη δύναμη. Και εμείς πέρσι στο ΟΑΚΑ έτσι κερδίσαμε στο τελευταίο λεπτό. Μας πείραξε ο τρόπος που ήρθε. Θα έπρεπε να φερθούμε πιο έξυπνα να κρατήσουμε την μπάλα».

Για τον παθητικό ρόλο στο πρώτο μέρος: «Είχαμε αποστάσεις στις γραμμές. Στο δεύτερο μέρος το βελτιώσαμε. Η ΑΕΚ όπως παίζει έπρεπε να τους αφήσουμε για να βρούμε χώρους. Δεν καταφέραμε όμως να πετύχουμε το γκολ στις ευκαιρίες μας».

Για τον Μολίνς: «Έχουμε άλλον επιθετικό; Προβληματιστήκαμε αν έπρεπε να γίνει αλλαγή αλλά είπε ότι μπορεί να συνεχίσει. Έχουμε πολλά προβλήματα που κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα».

Για τον Τσάβες: «Ο Αντρές έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα. Θα δούμε μέσα στην εβδομάδα σε τι κατάσταση βρίσκεται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags