Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χοντρό» σκηνικό με Σιμόες στη λήξη – Τι έκανε και ποιος… έσωσε την κατάσταση!
| 2017-11-19 22:51:00

«Χοντρό» σκηνικό με Σιμόες στη λήξη – Τι έκανε και ποιος… έσωσε την κατάσταση!

Sportdog Team
«Χοντρό» σκηνικό με Σιμόες στη λήξη – Τι έκανε και ποιος… έσωσε την κατάσταση!

Ένταση στη φυσούνα στο τέλος του ντέρμπι!

Το ντέρμπι της Λεωφόρου ήταν επεισοδιακό, αφού εκτός από την ένταση που προέκυψε λίγο πριν το τέλος, το ματς είχε και συγκλονιστική εξέλιξη, με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις «κλέβοντας» τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Παναθηναϊκό.

Λίγο νωρίτερα, ο Μανόλο Χιμένεθ είχε αποβληθεί από τον πάγκο της Ένωσης κι έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους αντιπάλους οπαδούς, γεγονός που είχε ήδη δημιουργήσει «εκρηκτικό» κλίμα στο ματς.

Το φινάλε της αναμέτρησης ήταν το ίδιο επεισοδιακό, αφού απειλήθηκε σοβαρή ένταση με πρωταγωνιστή τον Αντρέ Σιμόες.

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ «τρελάθηκε» από την ισοφάριση της ομάδας του και μετά το τέλος του αγώνα προκάλεσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Αρχικά, ο Σιμόες έστελνε «φιλάκια» στην εξέδρα κατά την αποχώρηση των παικτών της Ένωσης προς τα αποδυτήρια υπό έντονες αποδοκιμασίες των «πράσινων» φιλάθλων.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος δεν περιορίστηκε σε αυτό, αλλά έδωσε συνέχεια στην κόντρα. Ο 27χρονος άσος μπήκε στη φυσούνα, όμως δευτερόλεπτα αργότερα προσπάθησε να ξαναμπεί στον αγωνιστικό χώρο και να δείξει στους αντιπάλους οπαδούς την φανέλα του και το σήμα της ΑΕΚ.

Σε εκείνο το σημείο, βρέθηκε ως… από μηχανής θεός ένας άνθρωπος της ασφάλειας του γηπέδου, ο οποίος τράβηξε τον Σιμόες και τον εμπόδισε να μπει ξανά στο γήπεδο. Κίνηση που αποδείχθηκε σωτήρια, αφού έτσι αποφεύχθηκε «χοντρό» επεισόδιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags