Facebook Pixel Sportdog.gr | Παράγοντας του Παναθηναϊκού αντέδρασε για τη χειρονομία Χιμένεθ...
| 2017-11-20 07:15:00

Παράγοντας του Παναθηναϊκού αντέδρασε για τη χειρονομία Χιμένεθ...

Sportdog Team
Παράγοντας του Παναθηναϊκού αντέδρασε για τη χειρονομία Χιμένεθ...

Τι έγραψε στη σελίδα του στο Facebook;

Ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων του Παναθηναϊκού, Σπύρος Βλάχος, αναφέρθηκε με ποστάρισμά του στο Facebook στη χειρονομία του Μανόλο Χιμένεθ.

Συγκεκριμένα έγραψε στο facebook:

«Μανόλο Χιμένεθ μέχρι και σήμερα ήσουν πραγματικά ψηλά στην υπόληψη μου, καθώς σε θεωρούσα άνθρωπο με ήθος, σεβασμό και αξιοπρέπεια. Η πίεση μάλλον όμως που δέχεσαι να αντέξεις τον πρωταθλητισμό, σε οδήγησε σήμερα να χειρονομήσεις απέναντι σε κερκίδα και να δείξεις ένα άσχημο σημείο του εαυτού σου. Λες και είσαι ο Περέιρα. Καμία δικαιολογία δεν αποτελεί για κανέναν αξιοματούχο ομάδας, τι θα ακούσει από την κερκίδα. Τα αυτιά μας κλείνουμε όλοι όπου και να πάμε.  

Στην συνέντευξη τύπου απάντησες "ήρθα να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο εδώ". Αυτό είναι το ποδόσφαιρο Μανόλο. Ποιο 4-4-2 και ποια συστήματα και ποιες φάσεις;Μία συγγνώμη ήταν απαραίτητη και έτσι δείχνεις και την διαφορά σου.

Είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό δεν εκφράζει πολύ κόσμο της ΑΕΚ και πολλούς ανθρώπους που εργάζονται σε αυτήν, καθώς έχουν περάσει από το σημείο που βρισκόμαστε εμείς τώρα.

Η πιο σωστή τιμωρία θα ήταν η τιμωρία από την ίδια σου την ομάδα. Άντε μπας και πάμε ποτέ και λίγο μπροστά σε αυτό το Ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Υ.Γ) Μπράβο για την αντίδραση της κερκίδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags