Facebook Pixel Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στο ιδιοκτησιακό του Ολυμπιακού
| 2017-11-20 10:03:00

Βόμβα Βασιλειάδη για το ιδιοκτησιακό του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Βόμβα Βασιλειάδη για το ιδιοκτησιακό του Ολυμπιακού!

Τι είπε στην ΕΡΤ ο υφυπουργός;

Ο Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε και για το τι πρέπει να γίνει σε ότι αφορά το κομμάτι των μετοχών, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που παραπέμπεται σε δίκη για κακούργημα.

“Υπάρχει ένα ζήτημα με τη μεταβίβαση των μετοχών, που αφορά την ΕΕΑ. Αυτή θα κληθεί να δώσει τη λύση. Θεωρητικά πρεπει να γίνει μεταβίβαση, υπάρχουν, βέβαια, νομικά ζητήματα, δεν θέλω να προκαταλάβω την απόφαση. Έχει μια διαδικασία. Πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα βήματα για μια αθλητική ΑΕ, που δεν είναι μια απλή ΑΕ και πρέπει να δούμε τι γίνεται ότι δεν υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις.

Ο νόμος απαγορεύει την ενασχόληση με τον αθλητισμό, όσων εχουν παραπεμφθεί σε δίκη για κακουργηματικές πράξεις και σε ότι αφορά το δικό μας κομμάτι, ήδη στον Ολυμπιακό και στον Ατρόμητο, όσοι παραπέμπονται για κακουργημα, έφυγαν από τη διοίκηση. Η ΕΕΑ έχει πρόεδρο τον κ. Ζώη, συνταξιούχο δικαστικό, είναι εγνωσμένου κύρους όλα τα μέλη της”, είπε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags