Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Βιεϊρίνια: «Γι’ αυτό ήθελα να βάλω γκολ σήμερα»
| 2017-11-20 22:46:00

Αποκάλυψη Βιεϊρίνια: «Γι’ αυτό ήθελα να βάλω γκολ σήμερα»

Sportdog Team
Αποκάλυψη Βιεϊρίνια: «Γι’ αυτό ήθελα να βάλω γκολ σήμερα»

Τι δήλωσε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του ΠΑΟΚ.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σχολίασε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου και αποκάλυψε ότι ήθελε να σκοράρει, γιατί η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για αυτόν για προσωπικούς λόγους.

«Ήταν δύσκολα κόντρα στον Ατρόμητο αλλά θέλαμε να συνεχίσουμε το σερί στην έδρα μας και να βρεθούμε στην κορυφή. Ο Ατρόμητος πάει πολύ καλά, μετά το 0-1 βγήκαμε περισσότερο μπροστά αλλά το ξέραμε από την αρχή πως θα ήταν δύσκολο. Ήμαστε χαρούμενοι με τους τρεις βαθμούς.  Προσπαθήσαμε να δουλεύουμε πιο σκληρά και να κάνουμε ότι μας ζητά ο προπονητής. Εκτός έδρας δεν μας βγαίνει το αποτέλεσμα, θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό. Θέλαμε τη νίκη σήμερα, να δουλέψουμε σκληρά τώρα.  Ήθελα πολύ να βάλω γκολ, γιατί η εβδομάδα ήταν δύσκολη για μένα για προσωπικούς λόγους», είπε αρχικά στη NOVA.
 
Και συνέχισε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει και να μείνουμε πλέον στην κορυφή. Θα είναι δύσκολο αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας εκτός έδρας, αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική με τον Πανιώνιο. Να αλλάξουμε το μυαλό μας και να μπούμε στο παιχνίδι πιο δυνατά, μας λείπουν οι εκτός έδρας νίκες». 
 
Για το παρελθόν είπε ότι «άλλαξαν πολλά πράγματα από την τελευταία μου θητεία στον ΠΑΟΚ, είναι διαφορετικές ομάδες, η τότε με την τωρινή».
 

Για τον ίδιο σχολίασε πως «εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα, έφυγα χωρίς να κερδίσω τίποτα και τώρα θέλω να βοηθήσω για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Όλοι ξέρουν τι θέση θέλω να παίζω, αλλά με ενδιαφέρει να βοηθώ την ομάδα από οποιαδήποτε θέση». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags