Facebook Pixel Sportdog.gr | Η νέα απάντηση Σαββίδη σε Καραπαπά και… η τρέλα για τον ΠΑΟΚ που θα μείνει στην κορυφή (ΦΩΤΟ)
| 2017-11-20 23:11:00

Η νέα απάντηση Σαββίδη σε Καραπαπά και… η τρέλα για τον ΠΑΟΚ που θα μείνει στην κορυφή (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η νέα απάντηση Σαββίδη σε Καραπαπά και… η τρέλα για τον ΠΑΟΚ που θα μείνει στην κορυφή (ΦΩΤΟ)

Η… υπόσχεση για τους διώκτες του Δικεφάλου και το «καρφί» για το skype.

Ο Γιώργος Σαββίδης αποθέωσε την ομάδα του ΠΑΟΚ μέσω Instagram για τη νίκη της κόντρα στον Ατρόμητο με 2-1, ενώ υποσχέθηκε πως θα μείνει στην κορυφή μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Επίσης, σε σχόλιό του στα Instagram Stories απάντησε στο ποστάρισμα του Κώστα Καραπαπά σχετικά με την Εθνική και το Γ. Καραϊσκάκης, όπου ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είχε γράψει χαρακτηριστικά για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Γραμμένου: «Ποιά είναι η 'κοινή γνώμη' που ρώτησες ρε Γραμμένε; Έκανες καμμιά έρευνα; Ή 'κοινή γνώμη' θεωρείς τον Σαββίδη, τον Μελισσανίδη, τον Βρακά και τον Δέδε; Όπως και να έχει: ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ... Υγ: Για τους προκλητικούς μισθούς θα μας πείς; Για τη διαιτησία θα μας πείς; (Μη βιαστείς, πάρε skype να σου πουν τι θα απαντήσεις, δε βιάζομαι)».

Ο Γιώργος Σαββίδης, σχολιάζοντας τη νίκη του ΠΑΟΚ και την άνοδο στην κορυφή της βαθμολογίας, σχολίασε: «Πλέον κοιτάμε μόνο μπροστά ομαδάρα μου! Μην σταματάς Δικέφαλε! Καλό είναι να μάθετε να χρησιμοποιείτε το skype, ίσως το χρειαστείτε στο μέλλον… Οι καιροί είναι δύσκολοι».

Η σχετική δημοσίευση:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags