Facebook Pixel Ο Γιώργος Σαββίδης στηρίζει τον Ομάρ Ελ Καντουρί παρά τη δυσαρέσκεια των οπαδών του ΠΑΟΚ
| 2017-11-21 11:30:00

«Κόντρα» Σαββίδη - εξέδρας για τον... εκλεκτό - Ποιος «διχάζει», η στάση Λουτσέσκου...

Sportdog Team
«Κόντρα» Σαββίδη - εξέδρας για τον... εκλεκτό - Ποιος «διχάζει», η στάση Λουτσέσκου...

Οι αριθμοί, πάντως, δεν δικαιώνουν τον παίκτη.

Εάν διαβάσει κανείς σχόλια ΠΑΟΚτσήδων είτε σε ιστοσελίδες είτε σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, εύκολα θα αντιληφθεί πως ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν ανήκει στην κατηγορία των… αγαπημένων της ασπρόμαυρης κερκίδας!

Σ΄ αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο το και το ότι ο Μαροκινός ούτε έχει σκοράρει ούτε έχει δώσει ασίστ στα 822 λεπτά που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά αλλά και το ότι ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο, με την ευκαιρία που έχασε στο 35΄ του χθεσινού αγώνα με τον Ατρόμητο να… βγάζει πολλούς έξω από τα ρούχα τους!

 

Εκτός του Ραζβάν Λουτσέσκου ωστόσο που εμπιστεύεται τον Καντουρί πολύ περισσότερο από τον Πέλκα, τον Μακ και τον Μπίσεσβαρ, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός απολαμβάνει και της εμπιστοσύνης του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος όπως κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη ήταν αυτός που ουσιαστικά τον έφερε στην Τούμπα!

 

«Ομάρ Ελ Καντουρί μπράβο! Ήσασταν καταπληκτικοί σήμερα» σχολίασε ο Γιώργος Σαββίδη σε post του Μαροκινού στον λογαριασμό του στο Instagram, δείχνοντας για μία ακόμα φορά την… αδυναμία που έχει στον πρώην ποδοσφαιριστή της Νάπολι και της Τορίνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags