Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μήλον της Έριδος» ο... Ιάπωνας Μέσι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-11-21 12:32:00

«Μήλον της Έριδος» ο... Ιάπωνας Μέσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Μήλον της Έριδος» ο... Ιάπωνας Μέσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπαρτσελόνα και Παρί «σφάζονται» για πάρτη του!

Ο λόγος για τον Τακεφούσα Κούμπο που του έχουν δώσει το προσωνύμιο του "Ιάπωνα Μέσι" και σε ηλικία 15 ετών και 11 μηνών έγινε ο νεότερος που έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20, ενώ έχει ήδη παίξει και με την ομάδα του Τόκιο όπου ανήκει. 

Ο πιτσιρικάς βρισκόταν μέχρι τα 15 του στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, ωστόσο η γνωστή τιμωρία των Καταλανών από τη FIFA, τους ανάγκασε λόγω του νεαρού της ηλικίας του να τον αφήσουν να επιστρέψει στην πατρίδα του. 

Ωστόσο στη Μπάρτσα θέλουν τον επανεντάξουν στη "Masia" κι έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις. Την ίδια στιγμή όμως το "France Football" αποκαλύπτει ότι στο... κόλπο έχει μπει και η Παρί Σ.Ζ., η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή και την ομάδα του για να τον εντάξει στο δυναμικό της. 

Βέβαια η Μπαρτσελόνα έχει το πλεονέκτημα ότι ο Κούμπο έχει ήδη ζήσει στην καταλανική πόλη και ξέρει να μιλάει περισσότερο ισπανικά απ' ό,τι γαλλικά, τα πάντα όμως θα εξαρτηθούν από τους όρους του deal. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags