Facebook Pixel Sportdog.gr | Είναι οριστικό: Πουλάει τον βασικό παικταρά ο Παναθηναϊκός - Τι θα κάνει ο Ουζουνίδης
| 2017-11-21 19:00:00

Είναι οριστικό: Πουλάει τον βασικό παικταρά ο Παναθηναϊκός - Τι θα κάνει ο Ουζουνίδης

Sportdog Team
Είναι οριστικό: Πουλάει τον βασικό παικταρά ο Παναθηναϊκός - Τι θα κάνει ο Ουζουνίδης

«Πράσινο φως» με συγκεκριμένα ποσά.

Στη βιτρίνα του Παναθηναϊκού, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, βρίσκεται ο Λούκας Βιγιαφάνιες, καθώς ο Αργεντινός άσος είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να φέρει καλά λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ αν πουληθεί.

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχει στα χέρια του κοινοτικό διαβατήριο, άρα δεν θα πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ καμιάς ευρωπαϊκής ομάδας...

Το ρεπορτάζ για το μέλλον του Βιγιαφάνες, άλλωστε, το έχετε διαβάσει στο sportdog.gr εδώ και πολύ καιρό, κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει σημερινό ρεπορτάζ αθλητικής εφημερίδας, μέσω συνάντησης που είχε με τον Διαμαντόπουλο.

Εδώ και καιρό, άλλωστε, έχει δοθεί πράσινο φως με συγκεκριμένα ποσά για την πώλησή του...

Τι τρέχει με τον Σάντσεθ!

Όσον αφορά το θέμα του Σάντσεθ, που «σκάει» προσφυγή στον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι του συλλόγου είναι ενήμεροι εδώ και καιρό για τις προθέσεις του Ισπανού αμυντικού.

Ο οποίος εξουσιοδότησε Ελληνα δικηγόρο για το θέμα, με τους Πράσινους να προσπαθούν από τότε να τον βρουν και να συμβιβαστούν πριν σκάσει το κανόνι του.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι το «τώρα» έχει πολύ μεγάλη σημασία στον Παναθηναϊκό, καθώς έχουν 9 μέρες ως το τέλος του μήνα, που ολοκληρώνεται και η περίοδος της εξόφλησης της δόσης Οκτωβρίου...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags