Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός είναι η επόμενη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού - Πότε θα γίνει το deal
| 2017-11-21 23:45:00

Αυτός είναι η επόμενη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού - Πότε θα γίνει το deal

Sportdog Team
Αυτός είναι η επόμενη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού - Πότε θα γίνει το deal

Τι ισχύει με την περίπτωσή του μόνο στο Sportdog.

Ο Ολυμπιακός εφαρμόζει με ιδιαίτερη επιτυχία το μοντέλο της ανάδειξης και πώλησης παικτών τα τελευταία χρόνια και έχει καταφέρει να αυξήσει κατά πολύ τα κέρδη του ως σύλλογος από τις παραχωρήσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών, με κορυφαία φυσικά αυτή του Ρέτσου.

Άρα για ποιον Έλληνα των Ερυθρολεύκων «χτυπάει η καμπάνα»; Ποιος θα αποτελέσει την επόμενη πώληση του Ολυμπιακού;

Καθόλου απίθανο δεν φαντάζει το ενδεχόμενο αυτός να είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο οποίος δείχνει καλά στοιχεία από την περυσινή σεζόν, όταν και μπήκε στην πρώτη ομάδα των Πειραιωτών.

Για τον μικρό γράφονται πολλά περί ενδιαφέροντος ξένων ομάδων, ωστόσο το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί πολύ τη φετινή σεζόν έχοντας μάλιστα παίξει περισσότερο σε «λάθος» θέση (δεξί χαφ, ενώ η καλή του θέση είναι στον άξονα), δεν βοηθά στο να ανεβεί η αξία του.

Γι' αυτό τον λόγο, το σενάριο που κυκλοφόρησε πρόσφατα και υποστηρίζει ότι η ιταλική Σαμπντόρια σκοπεύει να δώσει 3.000.000 ευρώ για τον πιτσιρικά, δεν έχει ιδιαίτερη βάση, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

Αποτελεί μεγάλο ρίσκο για οποιονδήποτε σύλλογο (πλην των «μεγαθηρίων» φυσικά) να δώσει ένα τέτοιο ποσό για παίκτη που όχι απλά δεν έχει πιάσει το ταβάνι του, αλλά αντίθετα δεν έχει καταφέρει ακόμα να καθιερωθεί στην ομάδα του. 

Αντίστοιχα, και ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να έχει λόγο να πουλήσει από τώρα τον Ανδρούτσο γνωρίζοντας ότι μπορεί να τον δώσει με περισσότερα χρήματα στο μέλλον.

Ο μικρός έχει πολύ χρόνο μπροστά του. Εάν ανεβάσει τις μετοχές του έχει όλα τα εχέγγυα να αποτελέσει την επόμενη σημαντική πώληση των Ερυθρολεύκων. Αυτό όμως θα συμβεί όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, ίσως και σε περισσότερο από ενάμιση χρόνο από σήμερα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags