Facebook Pixel Sportdog.gr | Έσταξε... μέλι για Ολυμπιακό o Ζεσούς - Η ατάκα του για Λεμονή!
Ποδόσφαιρο
| 2017-11-21 23:52:00

Έσταξε... μέλι για Ολυμπιακό o Ζεσούς - Η ατάκα του για Λεμονή!

Sportdog Team
Έσταξε... μέλι για Ολυμπιακό o Ζεσούς - Η ατάκα του για Λεμονή!

Τι είπε ο τεχνικός της Σπόρτινγκ για το σπουδαίο ματς με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Ζόρζε Ζέσους ανέλυσε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Πειραιώτες, πέταξε και την ατάκα για τον Τάκη Λεμονή, λέγοντας πως με την πρόσληψή του οι Ερυθρόλευκοι έγιναν πιο δυνατοί.

Αναλυτικά: 

«Είναι πολύ δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός και γι' αυτό έχει σημασία η νίκη μας εκεί. Είναι ομάδα του ίδιου επιπέδου με την Σπόρτινγκ. Ούτε καλύτερος ούτε χειρότερος. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι. 

Θα πάμε αύριο για μια μάχη ώστε να σιγουρέψουμε το Europa League και να συνεχίσουμε να ελπίζουμε για την πρόκριση στους “16”. Ο Ολυμπιακός είναι μία δυνατή ομάδα κατά τη γνώμη μου και είναι ακόμη πιο δυνατή μετά την αλλαγή προπονητή. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που ήδη κάνουμε στο Champions League. Στα δύο ματς με τις Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα αιφνιδιάσαμε αρκετό κόσμο, ο οποίος δεν ήξερε την ομάδα μας. 

Η Σπόρτινγκ λένε κάποιοι ότι είναι το φαβορί λόγω του ματς στην Ελλάδα. Κάναμε ένα υπέροχο παιχνίδι και κερδίσαμε τρεις σημαντικούς βαθμούς. Ο Ολυμπιακός θα δείξει αύριο ότι είναι μια δύσκολη ομάδα. Υπό προϋποθέσεις λοιπόν θα μπορούσαμε να πούμε ότι εμείς είμαστε το φαβορί, όμως πιστεύω ότι το επίπεδό μας είναι ίδιο με αυτό του Ολυμπιακού». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags