Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μασούντ για αντι-Μάνταλος στην ΑΕΚ - Δεν επιστρέφει ο Σιώπης στον Ολυμπιακό»!
| 2017-11-22 10:00:00

«Μασούντ για αντι-Μάνταλος στην ΑΕΚ - Δεν επιστρέφει ο Σιώπης στον Ολυμπιακό»!

Sportdog Team
«Μασούντ για αντι-Μάνταλος στην ΑΕΚ - Δεν επιστρέφει ο Σιώπης στον Ολυμπιακό»!

Εξαιρετική ανάλυση στο sportdog.gr από ρεπόρτερ του Πανιωνίου!

Ολόκληρο θέμα έχει δημιουργηθεί από χθες στον Πανιώνιο, μετά από την απόφαση της διοίκησης να τιμωρήσει τους Μασούντ - Οικονόμου με 30 μέρες αποχή από τις δραστηριότητες της ομάδας και την παραίτηση του Κόρμπου από τη θέση του αρχηγού.

Ο καλός συνάδελφος και ρεπόρτερ του Πανιωνίου στο gazzetta, Θοδωρής Βασίλης, εξηγεί στο sportdog.gr τι ακριβώς συμβαίνει με τους δύο παίκτες, ποιοι είναι υποψήφιοι ενδιαφερόμενοι για τον Μασούντ, αλλά και τι θα γίνει με τον Σιώπη στην προσεχή μεταγραφική περίοδο!

Θοδωρή, μεγάλο θέμα έχει προκύψει στον Πανιώνιο με τις εξελίξεις που αφορούν τους Μασούντ και Οικονόμου. Τι ακριβώς έχει συμβεί, γιατί η αιτιολόγηση περί πειθαρχικού παραπτώματος είναι κάπως γενικόλογη;

«Οι δύο ποδοσφαιριστές τιμωρήθηκαν από τον Πανιώνιο για την εν γένει αγωνιστική συμπεριφορά τους το τελευταίο διάστημα. Τόσο ο Μασούντ όσο και ο Οικονόμου ήταν από την αρχή της σεζόν μακριά από τον καλό τους εαυτό με αποτέλεσμα η συμβολή τους στην ομάδα να είναι ελάχιστη με αποκορύφωμα το ματς της Ξάνθης όπου εμφανίστηκαν σε κακή κατάσταση, ειδικά ο Ιρανός. Οι δύο ποδοσφαιριστές το τελευταίο διάστημα κουβαλάνε πολλά νεύρα, με αποτέλεσμα αυτό να βγαίνει στο παιχνίδι τους και να είναι καταστροφικοί για την ομάδα. Το ματς της Κυριακής ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και η διοίκηση αποφάσισε να λάβει τα μέτρα της. Τώρα το αν έπραξε σωστά θα το κρίνει ο χρόνος και ο κόσμος». 

Το κλίμα ευρύτερα δεν είναι καλό στην ομάδα, δεδομένου ότι έχουμε και την παραίτηση του Κόρμπου από τη θέση του αρχηγού. Τι έχει συμβεί φέτος σε ένα οικογενειακό σύνολο, όπως είναι ο Πανιώνιος;

«Ο Πανιώνιος κάθε χρόνο πληρώνει την καλή του πορεία στο πρωτάθλημα. Τι εννοώ; Τα αποδυτήρια της ομάδας είναι διαχρονικά από τα καλύτερα που μπορείς να βρεις σε έναν σύλλογο. Όλοι οι παίκτες δένονται μεταξύ τους και γίνονται μια οικογένεια. Κάθε χρόνο όμως, σχεδόν όλοι όσοι ξεχωρίζουν αποχωρούν εξαργυρώνοντας τις καλές τους παρουσίες με αποτέλεσμα να σπάνε οι παρέες. Λογικό είναι κάποιες φορές οι αντικαταστάτες τους να μην δένουν το ίδιο καλά-χωρίς να σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα και παρεξηγηθώ-με αποτέλεσμα να μην υπάρχει το δέσιμο των προηγούμενων ετών».

Ήδη δημιουργήθηκε σενάριο για τον Μασούντ και τον Παναθηναϊκό, αλλά ίσως αυτή την περίοδο είναι ευκολότερο να αγοράσει ο Πανιώνιος παίκτη από το τριφύλλι. Υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλους ελληνικούς συλλόγους για τους δύο παίκτες που τέθηκαν εκτός για 30 μέρες;

«Από όσο γνωρίζω ο Μανόλο Χιμένεθ είναι φαν του Ιρανού και στο παρελθόν έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την αξία του και θα μπορούσε να αποτελέσει την καλύτερη επιλογή ως αντί-Μάνταλος μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτόματα η ΑΕΚ θα τον αποκτήσει. Ακόμα είναι πολύ νωρίς αφού μόλις χθες έγινε το περιστατικό με τον Πανιώνιο. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, επειδή είδα να γράφεται και αυτό, δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον. Οι «πράσινοι» είχαν ενδιαφερθεί πέρυσι αλλά όχι φέτος».

Το όνομα του Σιώπη βρίσκεται τακτικά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα. Θα φύγει τον Γενάρη από τον Πανιώνιο;

«Όχι. Η συμφωνία για τον δανεισμό του είναι μέχρι το τέλος της σεζόν και στον Πανιώνιο δεν υπάρχει καμία διάθεση να χάσει και άλλο βασικό του ποδοσφαιριστή. Οπότε ο Σιώπης μένει στην ομάδα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags