Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Λεμονής πήρε «το όπλο» του - Ποιος τελείωσε από το λιμάνι και ποιος έρχεται στη θέση του
| 2017-11-22 11:30:00

Ο Λεμονής πήρε «το όπλο» του - Ποιος τελείωσε από το λιμάνι και ποιος έρχεται στη θέση του

Sportdog Team
Ο Λεμονής πήρε «το όπλο» του - Ποιος τελείωσε από το λιμάνι και ποιος έρχεται στη θέση του

Θα φύγει δανεικός ή με μεταγραφή;

Στη Λισαβόνα για τον... υπέρ πάντων αγώνα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, αλλά σίγουρα προξένησε σε αρκετούς εντύπωση το γεγονός ότι ο Τάκης Λεμονής επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής από ένα ακόμα ματς το τελευταίο διάστημα τον Σάσα Ζντιέλαρ... 

Οχι ότι ο Σέρβος μέσος είχε ελπίδες να αγωνιστεί στον «τελικό» με τη Σπόρτινγκ, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να βρίσκεται στην αποστολή που ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Λισαβόνας, μια και επιλέχθηκαν από τον Ελληνα προπονητή όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές. Το σύνολο 22. Μόνον ο Σέρβος δεν... χώρεσε στο αεροπλάνο, κάτι που σίγουρα δίνει τροφή για πολλά σχόλια σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα...

Σαν μήνυμα προς τον παίκτη και τον ατζέντη του, Φαλί Ραμαντάνι, έμοιαζε η συγκεκριμένη απόφαση, ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ουσιαστικά, είναι σαν να δείχνουν από τον Ολυμπιακό την πόρτα της εξόδου στον νεαρό παίκτη και σίγουρα  οι επόμενες μέρες θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην περίπτωσή του. 

Ας μην ξεχνάει κανείς, άλλωστε, πως ο 22χρονος μέσος ήταν βασικός στο ματς με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» και λίγες μέρες μετά πήρε χρόνο συμμετοχής και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο! Ωστόσο, από τη στιγμή που επέστρεψε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης σε φουλ ρυθμούς δράσης, ο νεαρός Σέρβος έπαψε να χωράει ακόμα και στην 18άδα και πλέον, είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι το κλίμα δεν τον σηκώνει καθόλου στο Λιμάνι. 
Φαίνεται έτσι, πλέον, πως το μόνο αναπάντητο ερώτημα σχετικά με την περίπτωσή του είναι το αν θα φύγει και πάλι (όπως και πέρυσι για τη Μαγιόρκα) ως δανεικός ή με κανονική μεταγραφή, αυτή τη φορά.  

Ετσι κι αλλιώς, στον Ολυμπιακό φαίνονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν τον Γενάρη το θέμα της επιστροφής του Μανώλη Σιώπη από τον Πανιώνιο κι έτσι πρέπει να υπάρξει κάποια αποχώρηση στη θέση του, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την επάνοδο του Ελληνα διεθνούς μέσου. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags