Facebook Pixel Sportdog.gr | Παραδοχή με κότσια από Μπακασέτα - «Δεν πάω να γίνω Μάνταλος» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-11-22 17:37:00

Παραδοχή με κότσια από Μπακασέτα - «Δεν πάω να γίνω Μάνταλος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Παραδοχή με κότσια από Μπακασέτα - «Δεν πάω να γίνω Μάνταλος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ μίλησε για τον ρόλο του στην ομάδα.

Μπορεί μετά τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου το βάρος δημιουργικά να έχει πέσει και στον Τάσο Μπακασέτα, ο ίδιος όμως παραδέχτηκε, ότι δεν πάει να αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη της ΑΕΚ. Μιλώντας για το ματς με τη Ριέκα ο 24χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε, ότι έχει διαφορετικά στοιχεία και παραδέχτηκε ότι όλη η ομάδα έχει χτιστεί γύρω από τον Μάνταλο. Παράλληλα εξέφρασε τη λαχτάρα του ίδιου και των συμπαικτών του για νίκη απέναντι στην κροάτικη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για τον ρόλο του μέσα στο γήπεδο και τον ρόλο του αντί-Μάνταλου; «Ο Πέτρος είναι αναπόσπαστο κομμάτι. Έχει κτιστεί πάνω του η ομάδα. Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι, έχω περιθώρια βελτίωσης και μπορώ να δώσω περισσότερα. Εγώ έχω διαφορετικά στοιχεία. Δεν πάω να γίνω ο αντι-Μάνταλος. Είναι σημαντικό που η ομάδα έχει πάρει θετικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

-Βολεύει την ΑΕΚ, να μην είναι εκείνη που πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι; «Δεν το πιστεύω. Σε κάθε ματς, ψάχνουμε τη νίκη. Με τη Μίλαν πηγαίναμε για θετικό αποτέλεσμα και στο εντός έδρας, ψάξαμε και τη νίκη. Η ΑΕΚ έχει αλλάξει πολύ από πέρυσι και σε κάθε ματς κυνηγάει τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό».

-Για το παιχνίδι με την Ριέκα; «Θέλουμε πολύ να πάρουμε τη νίκη και να πάρουμε αυτή την πρόκριση. Αυτό είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, περιμένουμε πως και πως για να κερδίσουμε την Ριέκα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags