Facebook Pixel Sportdog.gr | Κρίμα για τους Νέους του Ολυμπιακού! Τα έδωσαν όλα, αλλά αποκλείστηκαν
| 2017-11-22 18:23:00

Κρίμα για τους Νέους του Ολυμπιακού! Τα έδωσαν όλα, αλλά αποκλείστηκαν

Sportdog Team
Κρίμα για τους Νέους του Ολυμπιακού! Τα έδωσαν όλα, αλλά αποκλείστηκαν

Η ισοπαλία (1-1) με τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα δεν έφτανε για τους Ερυθρόλευκους.

Oι Νέοι του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και απέσπασαν ισοπαλία με 1-1 από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας εκτός έδρας.

Παρ’ όλα αυτά, οι Ερυθρόλευκοι έψαχναν μόνο νίκη στο συγκεκριμένο ματς, συνεπώς ο βαθμός που πήραν δεν ήταν αρκετός και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Youth League.

H Σπόρτινγκ προηγήθηκε στο 23’ με σουτ του Φερέιρα, όμως ο Ολυμπιακός ισοφάρισε άμεσα με κεφαλιά του Βοΐλη από σέντρα του Χατζηιωάννου στο 30’. Οι Πειραιώτες γλίτωσαν από δεύτερη παραβίαση της εστίας τους στο 43’, με τον γκολκίπερ Καράδαης να αποκρούει πέναλτι του Μπαλντέ, το οποίο είχε παραχωρήσει ο Αγιώτης κάνοντας χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός το πάλεψε και είχε κάποιες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, όπως άλλωστε και η Σπόρτινγκ, όμως το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1. Το αποτέλεσμα σήμανε τον αποκλεισμό των Ερυθρολεύκων, άρα η τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Γιουβέντους θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Καράδαης, Λάμπρου, Χατζηϊωαννίδης, Ράμα, Αγιώτης, Ξενιτίδης (85’ Ξενιτίδης), Βρουσάι, Τσερκώνης (67’ Ζιάκας), Κωστανάσιος (82’ Κατσούκης), Νεοφυτίδης, Βοΐλης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags