Facebook Pixel Sportdog.gr | Με εκπλήξεις η ενδεκάδα του Ολυμπιακού - Ποιον έβαλε φορ ο Λεμονής...
Ποδόσφαιρο
| 2017-11-22 20:11:00

Με εκπλήξεις η ενδεκάδα του Ολυμπιακού - Ποιον έβαλε φορ ο Λεμονής...

Sportdog Team
Με εκπλήξεις η ενδεκάδα του Ολυμπιακού - Ποιον έβαλε φορ ο Λεμονής...

Αυτοί είναι οι 11 του Τάκη Λεμονή κόντρα στη Σπόρτινγκ!

Με την καθιερωμένη ευρωπαϊκή εκτός έδρας συνταγή του παρατάσσει ο Τάκης Λεμονής τον Ολυμπιακό στην έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Έλληνας τεχνικός εφαρμόζει 4-3-3 με τρία αμυντικά χαφ στον άξονα και χωρίς καθαρό σέντερ φορ, αλλά τον Φορτούνη να κινείται ως «ψευτοεννιάρι».

Αναλυτικά, ο Προτό θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μποτία-Ένγκελς δίδυμο στόπερ, τον Φιγκέιρας δεξί μπακ και τον Κούτρη αριστερό. Στο κέντρο θα παίξουν οι Ρομαό, Ζιλέ και Ταχτσίδης, δεξιά ο Πάρντο, αριστερά ο Καρσελά και στην κορυφή της επίθεσης ο Φορτούνης.

Έκπληξη θεωρείται η χρησιμοποίηση του Φιγκέιρας αντί του Ομάρ στη θέση του δεξιού μπακ, αλλά και η επιλογή του Καρσελά αντί του Σεμπά στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης.

Προφανώς, ο Λεμονής κρίνει ότι ο Σεμπά δεν είναι έτοιμος να βγάλει 90λεπτο και ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν τον ξεκινά.

Παράλληλα, στο αρχικό σχήμα δεν βρίσκεται ο Οφόε. Ο Βέλγος είχε ενοχλήσεις από το πρωί, με αποτέλεσμα η παρουσία του στην ενδεκάδα να αποτελεί ερωτηματικό. Φαίνεται, λοιπόν, ότι μέσος του Ολυμπιακού δεν είναι 100% έτοιμος και ο Λεμονής δεν τον ξεκινά.

H ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Σπόρτινγκ:

Προτό, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μποτία, Ένγκελς, Ρομαό, Ταχτσίδης, Ζιλέ, Καρσελά, Πάρντο, Φορτούνης.

Οι αναπληρωματικοί: Καπίνο, Βούκοβιτς, Ομάρ, Μάριν, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς, Οφόε

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags