Facebook Pixel Sportdog.gr | Παραδοχή Λεμονή για Σπόρτινγκ και «καμπανάκι» για τους παίκτες!
| 2017-11-23 00:13:00

Παραδοχή Λεμονή για Σπόρτινγκ και «καμπανάκι» για τους παίκτες!

Sportdog Team
Παραδοχή Λεμονή για Σπόρτινγκ και «καμπανάκι» για τους παίκτες!

Ο κόουτς του Ολυμπιακού έστειλε… μήνυμα μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα στραφεί πλέον αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον προπονητή του, Τάκη Λεμονή, ο οποίος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να... μάθουν από τα λάθη τους και να προσγειωθούν άμεσα.

«Απόψε, ο στόχος μας ήταν να έχουμε ρυθμό που θα μας έδινε δικαίωμα να ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να προηγηθούμε. Ήταν καθοριστικό αυτό το τρίλεπτο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η αντίδρασή μας δεν ήταν καλή, δεν είχαμε ψυχολογία στη συνέχεια για να βγούμε σωστά μπροστά. Μέχρι τότε, στο πρώτο ημίχρονο πατούσαμε καλά μέχρι την αντίπαλη μεγάλη περιοχή, σίγουρα με τον τρόπο που επιλέξαμε ήταν δύσκολο να γίνουν πολλές φάσεις, αλλά νομίζω ότι είχαμε καλές προϋποθέσεις, κυρίως από τα δεξιά, όταν κάναμε αλλαγή παιχνιδιού. Δεν τα καταφέραμε και δεν συνεχίζουμε στην Ευρώπη.

Η Σπόρτινγκ είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, προσπαθήσαμε για να κάνουμε την υπέρβαση και σε γενικές γραμμές έχω μείνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Πληρώσαμε τα λάθη μας απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο, πρέπει να το δούμε καλά και εμείς και οι παίκτες, γιατί η σεζόν δεν παύει να έχει συνέχεια για εμάς. Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα, είναι πολύ σημαντικό για εμάς, το έχουμε τονίσει στους πάντες στην ομάδα. Πρέπει να προσγειωθούμε αμέσως, σωματικά και πνευματικά, γιατί μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κέρκυρα», δήλωσε ο 57χρονος τεχνικός.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags