Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βόμβα»: Απειλείται με αποκλεισμό το Περού - Ποια ομάδα θα πάρει τη θέση του στο Μουντιάλ!
| 2017-11-23 12:13:00

«Βόμβα»: Απειλείται με αποκλεισμό το Περού - Ποια ομάδα θα πάρει τη θέση του στο Μουντιάλ!

Sportdog Team
«Βόμβα»: Απειλείται με αποκλεισμό το Περού - Ποια ομάδα θα πάρει τη θέση του στο Μουντιάλ!

Λέτε να γίνει κάτι τέτοιο;

Το Περού ήταν η τελευταία χρονικά ομάδα που πήρε το εισιτήριο για το Μουντιάλ της Ρωσίας, κερδίζοντας στα μπαράζ τη Νέα Ζηλανδία με 2-0.

Κι όμως, ένα ρεπορτάζ της εφημερίδας "Libero" βάζει... φωτιά στο Περού και κάνει λόγο για ενδεχόμενο αποκλεισμό της ομάδας από το επερχόμενο Παγκόσμιο.

Ο λόγος είναι πως η βουλευτής, Παλόμα Νοσέδα, κατέθεσε πρόταση να περάσει από τη βουλή τροπολογία, η οποία θα επιτρέπει σε έναν κρατικό οργανισμό (Επιτροπή Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας) να αποκτήσει τον έλεγχο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας! 

Αυτό είναι κάτι που δεν επιτρέπεται από την FIFA, η οποία έχει ζητήσει ήδη στοιχεία για να διαπιστώσει αν έχει καταργηθεί το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου στο Περού.

Σε αυτή την περίπτωση οι Περουβιανοί θα αποκλειστούν, με τα ιταλικά Μέσα να αναφέρουν αυθαίρετα ότι η "Σκουάντρα Ατζούρα" θα πάρει την θέση του στο Μουντιάλ, αν και πιο δίκαιο θα ήταν είτε να πάει απευθείας η Νέα Ζηλανδία, είτε να αγωνιστεί ξανά στα μπαράζ με την ομάδα που τερμάτισε πίσω από το Περού, τη Χιλή.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags