Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Τα μεταγραφικά σενάρια!
| 2017-11-23 17:02:00

Τρελά σενάρια με πρώην ερυθρόλευκο παικταρά στον ΠΑΟΚ - Ψωνίζει από ΑΕΚ ο Μάρκο Σίλβα;

Sportdog Team
Τρελά σενάρια με πρώην ερυθρόλευκο παικταρά στον ΠΑΟΚ - Ψωνίζει από ΑΕΚ ο Μάρκο Σίλβα;

Ποια είναι η «μεταγραφική» αλήθεια;
 

Πολλές φορές λέγονται και γράφονται, δημοσιεύονται, πράγματα στον Τύπο για μεταγραφικές υποθέσεις κ.λπ., που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Πολύ περισσότερο στις εφημερίδες, που το... άγχος να γεμίσουν οι σελίδες και να υπάρχει ένα εντυπωσιακό θέμα στο πρωτοσέλιδο, δημιουργεί αρκετές φορές ζήτημα από το... πουθενά!

Για παράδειγμα, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τον Μπράουν Ιντέγε και τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι ως ρεπορτάζ υπήρξε πρωτοσέλιδο!

Ο Νιγηριανός επιθετικός θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη για να αγωνιστεί, αλλά προφανώς και μπορεί να βρει πολλές προτάσεις για να το κάνει.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, είναι απίθανο ο Δικέφαλος να δώσει στον Ιντέγε το συμβόλαιο που παίρνει στην Κίνα, καθώς είναι τρεις φορές περισσότερα χρήματα από εκείνα που λαμβάνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στο ρόστερ του ΠΑΟΚ!

Επίσης, καλό είναι να αναφέρουμε ότι το sportdog.gr έψαξε και το ρεπορτάζ που θέλει τη Γουότφορντ, του Μάρκο Σίλβα να ασχολείται με δύο παίκτες της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα με τον Ανέστη και τον Σιμόες... Αυτό που μάθαμε, όμως, είναι ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα και σε αυτή την περίπτωση...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags