Facebook Pixel Sportdog.gr | Να γιατί δεν ξεκίνησε βασικός ο Μέσι με Γιουβέντους! Τι του είπε ο Βαλβέρδε
| 2017-11-23 18:16:00

Να γιατί δεν ξεκίνησε βασικός ο Μέσι με Γιουβέντους! Τι του είπε ο Βαλβέρδε

Sportdog Team
Να γιατί δεν ξεκίνησε βασικός ο Μέσι με Γιουβέντους! Τι του είπε ο Βαλβέρδε

Η εξήγηση για την απρόσμενη επιλογή του Βάσκου τεχνικού!

Ο Λιονέλ Μέσι έμεινε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στο χθεσινό ματς με τη Γιουβέντους και μπήκε αλλαγή στο 55’, απόφαση που εξέπληξε τους πάντες.

Ο τεχνικός των Μπλαουγκράνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, ρωτήθηκε για την επιλογή του στη συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στην προσπάθεια να προφυλαχθεί ο Μέσι, ο οποίος προέρχεται από βεβαρυμένο αγωνιστικό πρόγραμμα.

«Ήταν μια πολύπλοκη απόφαση. Ο Μέσι έχει μαζεμένα πολλά παιχνίδια και όπως ο καθένας, έχει μεγάλα βάρη. Αισθάνεται μεγάλη ευθύνη για την ομάδα και έπρεπε κάποτε να ξεκουραστεί. Υπάρχουν παίκτες που παίρνουν πολλά λεπτά συμμετοχής, όπως και ο Ζόρντι Άλμπα. Θεωρήσαμε ότι ο αγώνας θα ήταν κλειστός στην αρχή και θα άνοιγε στην συνέχεια και γι' αυτό θα ήταν καλύτερο να έπαιζε στο δεύτερο ημίχρονο», τόνισε ο Βάσκος τεχνικός.

Πάντως, ρεπορτάζ από την Ισπανία υποστηρίζουν ότι η απόφαση να μην επιβαρυνθεί ο Μέσι έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Βαλένθια την Κυριακή στο ντέρμπι κορυφής του ισπανικού πρωταθλήματος και ο Βαλβέρδε ήθελε να έχει το μεγάλο του αστέρι «φρέσκο».

«Στο "Mestalla" παίζουμε το μισό πρωτάθλημα», φέρεται να είπε ο προπονητής των Καταλανών στα αποδυτήρια, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Βαλβέρδε μίλησε πρώτα με τον Πέπε Κόστα, τον άνθρωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του Λιονέλ Μέσι στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα. Όσο για την αντίδραση του Αργεντινού σούπερ σταρ; Φέρεται να αποδέχθηκε την απόφαση χωρίς γκρίνια και να συμφώνησε με τον προπονητή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags