Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρεπορτάζ-φωτιά για ξένο άσο του ΠΑΟ – Άφησε την αποθεραπεία… για τα ξενύχτια!
| 2017-11-23 19:57:00

Ρεπορτάζ-φωτιά για ξένο άσο του ΠΑΟ – Άφησε την αποθεραπεία… για τα ξενύχτια!

Sportdog Team
Ρεπορτάζ-φωτιά για ξένο άσο του ΠΑΟ – Άφησε την αποθεραπεία… για τα ξενύχτια!

Πώς να μην λείπει τόσο καιρό;

Μέγα θέμα έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό με τον Αντρές Τσάβες, καθώς λόγω μίας θλάσης που τον ταλαιπωρεί, απουσιάζει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας σχεδόν δύο μήνες, με συνέπεια το Τριφύλλι να παίζει με έναν επιθετικό, τον Γκιγιέρμο Μολίνς.

Οι τελευταίες πληροφορίες όμως που κυκλοφόρησαν για τον Αργεντινό δεν είναι καθόλου καλές και σίγουρα δεν τιμούν ούτε τον ίδιο ούτε όμως και τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα κυκλοφόρησαν, η μεγάλη απουσία του Τσάβες από τις υποχρεώσεις του Τριφυλλιού, δεν οφείλεται μόνο στην θλάση που τον ταλαιπώρησε, αλλά και στην κακή εξωαγωνιστική του ζωή.

Ο «κομαντάντε» φαίνεται πως έγινε πολύ γρήγορα λάτρης της νυχτερινής Αθήνας, με συνέπεια αρκετά συχνά να ξεπερνάει τα ωράρια που έχει βάλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ υπήρξαν φορές που «έστησε» το ιατρικό επιτελείο στο Κορωπί για την αποθεραπεία, καθώς δεν κατάφερε να ξυπνήσει στην ώρα του.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν αποκλείεται, εφόσον ενημερωθεί σχετικά και ο Μαρίνος Ουζουνίδης (εάν ήδη δεν το γνωρίζει), να υπάρξει συνάντηση του ποδοσφαιριστή με τους ανθρώπους της ομάδας και το τεχνικό τιμ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags