Facebook Pixel Sportdog.gr | Λάζαρος: «Θα μιλήσω γιατί είναι για καλό της ομάδας – Δεν γίνεται κάθε φορά το ίδιο…» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-11-24 00:52:00

Λάζαρος: «Θα μιλήσω γιατί είναι για καλό της ομάδας – Δεν γίνεται κάθε φορά το ίδιο…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Λάζαρος: «Θα μιλήσω γιατί είναι για καλό της ομάδας – Δεν γίνεται κάθε φορά το ίδιο…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Χριστοδουλόπουλο.

Ηγετικό ρόλο ανέλαβε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά το 2-2 της ΑΕΚ με την Ριέκα στο ΟΑΚΑ, καθώς τόνισε πως είναι απογοητευμένος που δεν ήρθε απόψε η πρόκριση και σημείωσε πως δεν γίνεται σε κάθε ματς να κυνηγούν το σκορ.

«Δεν θυμάμαι να έχουμε μπει χειρότερα σε παιχνίδι από ότι σήμερα, στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να κάνουμε την μεγάλη ανατροπή, αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Μιλάω ειλικρινά, γιατί πιστεύω ότι είναι για το καλό της ομάδας.

Δεν γίνεται κάθε φορά να κυνηγάμε τα αποτελέσματα, κουραστήκαμε, πρέπει να μπούμε μια φορά στο γήπεδο και να δείξουμε ότι είμαστε το αφεντικό. Είμαι απογοητευμένος επειδή δεν προκριθήκαμε από σήμερα, βέβαια στο τέλος θα μπορούσαμε να μιλάμε για ανατροπή που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και μεγάλη πρόκριση, τώρα όλα για όλα στην Βιέννη.

Έχουμε τρεις βαθμούς διαφορά, είναι ένα παιχνίδι τελικός, δεν θέλαμε να φτάσουμε ως εκεί αλλά δεν υπάρχει φόβος. Ωστόσο θα προτιμούσαμε να είχαμε καθαρίσει από σήμερα την πρόκριση, πιστεύω ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο ξεκίνημα, αποδειχθήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού στο ξεκίνημά μας», δήλωσε στην κάμερα του Cosmote Sport TV ο 31χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός της Ένωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags