Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανες ατάκες Χιμένεθ - Οι 4 αλλαγές από το 30’ και το... γιαούρτι!
Ποδόσφαιρο
| 2017-11-24 00:59:00

Απίθανες ατάκες Χιμένεθ - Οι 4 αλλαγές από το 30’ και το... γιαούρτι!

Sportdog Team
Απίθανες ατάκες Χιμένεθ - Οι 4 αλλαγές από το 30’ και το... γιαούρτι!

Φοβερές δηλώσεις του Ισπανού στη συνέντευξη Τύπου!

H AEK παρουσίασε κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο ημίωρο του αγώνα με τη Ριέκα και ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε σε αυτό το γεγονός στη συνέντευξη Τύπου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι έκανε μια αλλαγή από το 30’ (Λιβάγια) και αν μπορούσε θα είχε πραγματοποιήσει άλλες… 3-4!

Παράλληλα, ο Ισπανός ρωτήθηκε για την αδυναμία της Ένωσης στις στημένες φάσεις και απάντησε χαριτολογώντας ότι για να βελτιωθεί πρέπει οι παίκτες να πιούν περισσότερο κακάο ή να φάνε περισσότερο γιαούρτι!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός ότι η υπόθεση πρόκριση παραμένει ανοιχτή και για την απουσία από την 11άδα του κορυφαίου Λιβάγια: «Η αλήθεια είναι ότι είναι κρίμα το να έχουμε χαρίσει σχεδόν όλο το πρώτο ημίχρονο. Τον Λιβάια θέλουμε να τον έχουμε για πολύ καιρό, δεν είναι μηχανή, είναι άνθρωπος και τον θέλουμε για πολύ καιρό».

Για το γεγονός ότι η είσοδος του Λιβάγια ανέβασε την ομάδα: «Γι' αυτό είμαι προπονητής και γι' αυτό τον βάζω».

Για το τι έφταιξε στο πρώτο ημίχρονο και αν θεωρεί ότι ο Κονέ είναι έτοιμος για να ανταποκριθεί: «Ο Κονέ μπορεί να βοηθήσει όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές. Για το πρώτο ημίχρονο, δυστυχώς μπορεί να συμβεί αυτό. Απλά δεν παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν μέσα στο γήπεδο».

Για τις στημένες φάσεις: «Πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει ίσως να πιούμε περισσότερο κακάο ή να φάμε περισσότερο γιαούρτι».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ πάει για δύο αποτελέσματα στην Αυστρία: «Εμείς πάνττα διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια για να νικήσουμε. Στο ποδόσφαιρο άλλες φορές νικάς, άλλες χάνεις, άλλες είναι ισοπαλία. Οι λύσεις πάντα δίνονται μετά τα παιχνίδια, ποτέ πριν».

Για το τι είπε στους παίκτες του στο ημίχρονο και τους ξύπνησε: «Το πρώτο που έκανα ήταν να βγάλω έναν ποδοσφαιριστή στο 30' και κρίμα που δεν μπορούσα να βγάλω 3-4. Δεν ήταν μόνο ο Γκάλο που έπρεπε να βγει, αλλά όταν ένας παίκτης σου λέει ότι είναι 100% πρέπει να τον πιστέψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν τουλάχιστον τρεις παίκτες που ήταν ακόμη στο... ξενοδοχείο. Αν μπορούσα, θα έκανα και τις τρεις αλλαγές στο 30'. Είχαν 10 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο για να δείξουν ότι όντως είχαν ξυπνήσει και το έδειξαν. Ας μείνουμε σε αυτό, στην ικανότητα της ΑΕΚ να γυρίζει παιχνίδια».

Για το αν ο Τσόσιτς έμεινε εκτός επειδή δεν είναι στο 100%: «Είναι ένας καταπληκτικός επαγγελματίας που έκανε μεγάλη προσπάθεια για να παίξει με την Μίλαν. Είναι σχεδόν τέλεια αλλά αν ο τραυματισμός που έχει χειροτερέψει, μπορεί να γίνει τενοντίτιδα. Επρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε Τσόσιτς και Τσιγκρίνσκι».

Για το τι θα άλλαζε, εκ των υστέρων, στις επιλογές του για την 11άδα: «Θα πρέπει να μετράμε την απόδοση, όχι το ποιος είναι μέσα. Θα πρέπει να βλέπουμε αν αποδίδει η ομάδα, όχι ποια πρόσωπα είναι μέσα. Δεν θα άλλαζα τίποτα».

Για το αν τον ικανοποίησε ο Πατίτο με την απόδοση του: «Ο Πατίτο έχει καιρό που δουλεύει καλά, άξιζε τα λεπτά που έπαιξε, έκανε καλή δουλειά, ίδια με αυτή που έκανε ο Λάζαρος».

Για το αν ήταν τεράστιο ρίσκο να ξεκινήσει σε αυτό το ματς, για πρώτη φορά μετά τις 27 Αυγούστου, τον Τσιγκρίνσκι: «Δεν μπορούσα να βάλω τον Λαμπρόπουλο. Επρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε Τσιγκρίνσκι και Τσόσιτς, ο Τσόσιτς δεν είναι στο 100%, αποφάσισα για τον Τσιγκρίνσκι και έκανε ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο. Και δεν έφταιγε καθόλου στις στημένες φάσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags