Facebook Pixel Ο Γκόργκον στο sportdog για τα σενάρια μεταγραφής του στην ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2017-11-24 01:12:00

Ο Γκόργκον στο Sportdog: «Τεράστια η ΑΕΚ – φοβόμασταν ότι θα... φάμε και τρίτο»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ο Γκόργκον στο Sportdog: «Τεράστια η ΑΕΚ – φοβόμασταν ότι θα... φάμε και τρίτο»

Ο φορ της Ριέκα που σκόραρε δις μιλάει για το ενδιαφέρον της Ένωσης.

Ήταν ο πρωταγωνιστής της Ριέκα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Με τα δύο γκολ που σημείωσε έβαλε την Ένωση με την πλάτη στον τοίχο, όπως τόνισε στο sportdog.gr όμως, η ελληνική ομάδα «με την ώθηση των οπαδών της βγήκε μπροστά και κατάφερε την ανατροπή». Ποια ήταν η ειρωνεία στη συγκεκριμένη αναμέτρηση; Το όνομα του Αλεξάντερ Γκόργκον είχε ακουστεί παλαιότερα στα μεταγραφικά του Δικεφάλου.

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός μίλησε στο sportdog.gr για τον αγώνα στο ΟΑΚΑ, αποθέωσε την ΑΕΚ, τον κόσμο της και χαρακτήρισε την Ένωση ως τεράστια ομάδα. Ποια ήταν η απάντησή του 29χρονου εξτρέμ στην ερώτηση, για το αν θα ήθελε να αγωνιστεί με τα κιτρινόμαυρα; Διαβάστε τι δήλωσε...

Πριν ενάμιση χρόνο, τον Απρίλη του 2016, είχε ακουστεί ότι βρέθηκες στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Ισχύει ή ήταν απλώς φήμες;

«Ναι είχα πληροφορηθεί, ότι υπήρξε τέτοια αναφορά γύρω από το όνομά μου, όταν έπαιζα στην Αούστρια Βιέννης. Εκείνη την περίοδο υπήρξε ενδιαφέρον από πολλές ομάδες και είχα τοποθετηθεί, τονίζοντας, ότι “είναι πολυτέλεια, να έχω να διαλέξω ανάμεσα σε πολλές επιλογές”. Απ' ότι φαίνεται, αφού πήγα στη Ριέκα, το σενάριο, δεν προχώρησε. Οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω περαιτέρω».

Ευχαριστήθηκες το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ;

«Ναι πάρα πολύ. Κάναμε πολύ καλό ματς στο πρώτο μέρος. Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ με την ώθηση του κόσμου βγήκε μπροστά, μας πίεσε πάρα πολύ. Περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές. Φοβόμασταν μη φάμε και τρίτο γκολ».

Θα ήθελες να αγωνιστείς στο μέλλον στην ΑΕΚ;

«Η ΑΕΚ είναι τεράστια ομάδα. Πολλοί ποδοσφαιριστές θα ήθελαν να αγωνίζονται σε αυτήν. Έχει φοβερούς παίκτες με ποιότητα. Και οι οπαδοί της είναι τρομεροί. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Το δήλωσε και προηγουμένως, ότι οι φίλαθλοι ώθησαν την ΑΕΚ σε αυτήν την ανατροπή. Από τη στιγμή που έχω συμβόλαιο με τη Ριέκα (μέχρι τον Ιούνιο του 2019), είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου και δεν μπορώ να κάνω τέτοιες σκέψεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags