Facebook Pixel Στηρίζουν Μανόλο οι οργανωμένοι της ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2017-11-24 10:56:00

Φταίει ο Χιμένεθ; Τι λένε οι οπαδοί της ΑΕΚ

Sportdog Team
Φταίει ο Χιμένεθ; Τι λένε οι οπαδοί της ΑΕΚ

Στη Λεωφόρο αποβλήθηκε, με Ριέκα έκανε τα κουφά του. Πως το βλέπουν οι ΑΕΚτζήδες;

Σε πρωταγωνιστή των ημερών έχει αναδειχθεί ο Μανόλο Χιμένεθ. Βλέπετε η χειρονομία του Ισπανού στη Λεωφόρο προκάλεσε αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις, με την ΑΕΚ να κινδυνεύει με βαριά χρηματική τιμωρία, ενώ ο ίδιος μπορεί να μείνει εκτός πάγκου από έναν έως έξι μήνες. Στο ματς με τη Ριέκα, δε, ο προπονητής της Ένωσης έκανε ξανά τα κουφά του, μη ξεκινώντας στην αρχική ενδεκάδα τον Λιβάγια και τον Τσόσιτς.

Οι ΑΕΚτζήδες όμως συνεχίζουν να πιστώνουν στον Μανόλο την ανεβασμένη εικόνα της φετινής ΑΕΚ. Η Ένωση έχει μεν σκαμπανεβάσματα, αλλά έχει ταυτότητα, ευρωπαϊκές επιτυχίες και δείχνει, ότι μπορεί να επιστρέψει στους τίτλους. Τουλάχιστον οι οργανωμένοι τον στηρίζουν κάτι που φάνηκε πριν την έναρξη του παιχνιδιού για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Στη θύρα που κάθεται η Original οι φίλαθλοι φώναξαν το όνομα του Ανδαλουσιανού. Τραγούδησαν σύνθημα για αυτόν, γιατί δείχνουν να τον πιστεύουν. Και καλά κάνουν... Η ανθρωποφαγία είναι ένα κουσούρι που ξεκινά πρώτα από τον ελληνικό Τύπο άλλωστε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags