Facebook Pixel Κριτική στον Χιμένεθ και πόλεμος στον Τύπο
| 2017-11-24 12:56:00

«Πόλεμος» με Χιμένεθ στην ΑΕΚ – Ποιοι τον έχουν... στο απόσπασμα, γιατί «προκαλεί» ο Ισπανός

Sportdog Team
«Πόλεμος» με Χιμένεθ στην ΑΕΚ – Ποιοι τον έχουν... στο απόσπασμα, γιατί «προκαλεί» ο Ισπανός

Αποτελέσματα, αλλά και γκρίνια...

Μπορεί η ΑΕΚ να πέτυχε άλλη μία εντυπωσιακή ανατροπή σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, αφού βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ, ο Τύπος όμως δεν ξέχασε να σημειώσει τα κακώς κείμενα . Στα πρωτοσέλιδα της Παρασκευής ασκείται κριτική στον Μανόλο Χιμένεθ για τις επιλογές του. Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αρχικού σχήματος τον Μάρκο Λιβάγια, ενώ δεν έριξε στη μάχη τον Ούρος Τσόσιτς, με αποτέλεσμα η Ένωση να μην μπορεί να κατεβάσει τη μπάλα από την περιοχή της.

Το πρόβλημα είναι, ότι ο προπονητής της ΑΕΚ έχει εμμονές, γι'αυτό και πληρώνει τα χτυπήματα που του γίνονται από τα Media, με τα οποία έχει ανοίξει... πόλεμο. Στο πρόσφατο παρελθόν, δε, είχε υποστηρίξει, ότι γνωρίζει από που προέρχεται η κριτική προς το πρόσωπό του.

«Ο Χιμένεθ άφησε ξανά σε μεγάλο ματς τον Λιβάγια εκτός βασικού σχήματος και βρέθηκε να κυνηγάει της Ριέκα (0-2), που έκανε ό,τι ήθελε για 30 λεπτά στην περιοχή της Ένωσης», γράφει η «Ώρα των Σπορ», ενώ η «Sport Time» σημειώνει: «Ανορθογραφία η αρχική ενδεκάδα από τον Χιμένεθ, με την είσοδο του Λιβάγια η Ένωση έγινε ξανά... κανονική».

Είναι λογικό να υπάρχει γκρίνια στα MΜΕ παρά τις θετικές εντυπώσεις που αποκόμισε η ΑΕΚ με τον τρόπο που γύρισε το παιχνίδι απέναντι στη Ριέκα. Οι επιλογές του Χιμένεθ ήταν τραγικές και το πρόβλημα είναι, ότι αν ο Ισπανός δεν συμμορφωθεί, κάποια στιγμή, μπορεί να τις πληρώσει. 

Μην ξεχνάμε ότι σήμερα εκδικάζεται η υπόθεσή του για τη χειρονομία του στη Λεωφόρο. Σε περίπτωση που πέσει βαριά καμπάνα κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τίποτα. Λέτε να παίξουν το... ρόλο τους τα ταξίδια Λυμπερόπουλου στο εξωτερικό;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags