Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καρφί» για Χιμένεθ; Τι είπε ο Γαλανόπουλος για το ματς με Ριέκα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-11-24 12:45:00

«Καρφί» για Χιμένεθ; Τι είπε ο Γαλανόπουλος για το ματς με Ριέκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Καρφί» για Χιμένεθ; Τι είπε ο Γαλανόπουλος για το ματς με Ριέκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο νεαρός άσος μίλησε με ειλικρίνια.

Για αυτό και παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν είχε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα εναντίον της Ριέκα, ενώ χαρακτήρισε μη φυσιολογικό το γεγονός ότι η ΑΕΚ συνεχώς πίσω στο σκορ...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού μέσου στο ΑΕΚ TV:

«Η αλήθεια είναι πως η ομάδα δεν πήγε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ, από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε. Η Ριέκα είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και δεχτήκαμε δεύτερο γκολ. Καταλάβαμε ότι δεν μπορεί να κυλήσει έτσι ο αγώνας, έπρεπε να αντιδράσουμε. Μπήκε ο Λιβάγια, έγινε η ομάδα πολύ πιο επιθετική, ήρθε το πολύ σημαντικό γκολ πριν λήξει το ημίχρονο. Ισοφαρίσαμε σχετικά γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε το χρόνο, τη θέληση, τα τρεξίματα και τις ευκαιρίες και για τρίτο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν είναι φυσιολογικό να βρίσκεσαι συνέχεια πίσω στο σκορ και να το γυρνάς. Το καλό είναι πως η ομάδα αντιδρά. 

Πολλές φορές πας για δύο αποτελέσματα και δεν παίρνεις τίποτα. Είμαστε σε πολύ καλή φόρμα, θα πάμε να παίξουμε έναν τελικό. Δεν πάμε για την ισοπαλία, αλλά για να νικήσουμε και να καθαρίσουμε την υπόθεση πρόκριση».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags