Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρίβουν τα χέρια τους στον ΠΑΟΚ για Μασούντ – Το αποκάλυψε ο Κάνιας
| 2017-11-24 15:38:00

Τρίβουν τα χέρια τους στον ΠΑΟΚ για Μασούντ – Το αποκάλυψε ο Κάνιας

Sportdog Team
Τρίβουν τα χέρια τους στον ΠΑΟΚ για Μασούντ – Το αποκάλυψε ο Κάνιας

Ο Ισπανός μέσος μίλησε για το ματς με τον Πανιώνιο και την απουσία του Ιρανού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χοσέ Κάνιας στην κάμερα της Nova

Για την επιστροφή του στην ενεργό δράση: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον αγωνιστικό χώρο. Πάντα είναι ευχάριστο για έναν ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται και ειδικά μετά από καιρό».

Σχολιάζοντας την κατάσταση της ομάδας του είπε: «Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και το έδειξε και στο ματς με τον Ατρόμητο. Νομίζω ότι όσο περνά ο καιρός θα αφήνουμε στην άκρη τα σκαμπανεβάσματα. Θέλουμε πλέον να κερδίζουμε και εκτός έδρας και μακάρι να το κάνουμε αυτή την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη».

Μίλησε και για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμα νίκη εκτός έδρας: «Είναι και θέμα τύχης. Επιθετικά δεν τα πήγαμε καλά σε αυτά τα ματς αλλά θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα αλλάξει απέναντι στον Πανιώνιο».

Για την πρώτη θέση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ: «Στο σπίτι μας παίζουμε καλά και το δείξαμε αφού δεν χάσαμε βαθμό. Στην Τούμπα είμαστε πιο άνετοι, βγαίνουμε πιο σωστά στην επίθεση. Στα εκτός έδρας παιχνίδια νομίζω ότι πρέπει να παίζουμε το ίδιο επιθετικά και φυσικά να μη δεχόμαστε κόντρα επιθέσεις. Να έχουμε περισσότερη επιθετική φιλοσοφία στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Για τον μεθαυριανό αντίπαλο της ομάδας του, τον Πανιώνιο: «Είναι καλή ομάδα, όταν παίζει στην έδρα του είναι πιο δυνατός, πιο επιθετικός. Είναι σημαντική η απουσία του Μασούντ και καλή είδηση για εμάς. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags