Facebook Pixel Sportdog.gr | Χοντρό παρασκήνιο με την χειρονομία του Χιμένεθ – Τι του είπε ο «Λύμπε» στη Λεωφόρο
| 2017-11-24 19:10:00

Χοντρό παρασκήνιο με την χειρονομία του Χιμένεθ – Τι του είπε ο «Λύμπε» στη Λεωφόρο

Sportdog Team
Χοντρό παρασκήνιο με την χειρονομία του Χιμένεθ – Τι του είπε ο «Λύμπε» στη Λεωφόρο

Ο έξαλλος Μανόλο και το... κόλπο της ΑΕΚ.

 Πανευτυχείς πρέπει να αισθάνονται τόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ όσο και ο Μανόλο Χιμένεθ, για την ποινή-χάδι των 15 ημερών απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους που επιβλήθηκε στον Ισπανό κόουτς, για την χειρονομία του στην εξέδρα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Στην Ένωση περίμεναν πως η τιμωρία θα έφτανε τον 1 μήνα, ωστόσο η ποινή έπεσε στα μισά πρωτόδικα και υπάρχει πιθανότατα να μειωθεί κι άλλο, με πιθανή έφεση.

 Άλλωστε, στην ΑΕΚ παρουσιάστηκαν πανέτοιμοι στην εκδίκαση της υπόθεσης και ποντάροντας στα… παράθυρα του πειθαρχικού κώδικα (διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ), κατάφεραν να πείσουν τον αθλητικό δικαστή, πως δεν γίνεται να τιμωρηθεί με παραπάνω από 15 μέρες ο Ισπανός.

Από την πλευρά του ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε μετανιωμένος για την αντίδρασή του, αν και κατηγόρησε τον οπαδό του Παναθηναϊκού πως τον έβριζε (τον ίδιο και κοντινό του αγαπημένο πρόσωπο που είναι άρρωστο) και τον έβγαλε… εκτός εαυτού. Ο Ισπανός όντως ήταν «τρελαμένος» το βράδυ της Κυριακής, σε τέτοιο βαθμό που δεν άκουγε κανέναν μετά την λήξη του ματς με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, οι Δημητριάδης και Λυμπερόπουλος, που είχαν ενημερωθεί πως η Nova είχε δείξει την χειρονομία του Ισπανού στην εξέδρα, έσπευσαν να τον ενημερώσουν και να του ζητήσουν, με τρόπο φυσικά, να ζητήσει συγνώμη.

Ο Χιμένεθ όμως ήταν εκτός εαυτού με όσα είχε ακούσει και δεν το δέχθηκε, με αποτέλεσμα να πάει στην συνέντευξη Τύπου και να αποφύγει εντέχνως την συγκεκριμένη ερώτηση. Τελικά, η συγνώμη του Μανόλο ήρθε την επόμενη ημέρα, όταν ηρέμησε και αναγνώρισε το τεράστιο λάθος του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags