Facebook Pixel Sportdog.gr | Με Τσάβες, μια μεγάλη έκπληξη και... πειράματα στην ενδεκάδα ο ΠΑΟ με Ατρόμητο!
| 2017-11-24 20:38:00

Με Τσάβες, μια μεγάλη έκπληξη και... πειράματα στην ενδεκάδα ο ΠΑΟ με Ατρόμητο!

Sportdog Team
Με Τσάβες, μια μεγάλη έκπληξη και... πειράματα στην ενδεκάδα ο ΠΑΟ με Ατρόμητο!

Τα νεότερα για το Τριφύλλι εν όψει της σημαντικής αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται το Σάββατο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα αναγκαστεί να παραταχθεί με πολλές απουσίες, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τους Μολέντο, Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες και Γιόχανσον.

Τουλάχιστον, το θετικό νέο για τους Πράσινους είναι η επιστροφή του Αντρές Τσάβες, ο οποίος μπήκε στην αποστολή μετά από καιρό, αν και δεν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Αντίθετα, είναι πολύ πιθανό να κάνουν ντεμπούτο στο πρωτάθλημα οι Αυλωνίτης και Ινσούα, αφού μάλλον δεν θα ξεκινήσει ο Χουλτ, κάτι που θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν επιβεβαιωθεί και ίσως να έχει να κάνει με τη φημολογία περί πρόθεσης του Σουηδού να αποχωρήσει!

Οι επικρατέστεροι για το αρχικό σχήμα είναι: ο Βλαχοδήμος κάτω απ’ τα δοκάρια, ο Κολοβέτσιος δεξιός μπακ, οι Αυλωνίτης και Κουτρουμπής στόπερ, ο Ινσούα αριστερός μπακ, οι Σιλά, Λουντ και Χίλιεμαρκ στον άξονα της μεσαίας γραμμής και οι Αλτμαν, Μουνιέ και Μολίνς στη γραμμή κρούσης της ομάδας. Θέση βασικού διεκδικεί με κάποιες πιθανότητες και ο Καμπέσας αντί ενός εκ των Λουντ ή Χίλιεμαρκ. 

Αναλυτικά, η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ατρόμητο:

Βλαχοδήμος, Διούδης, Χουλτ, Ινσούα, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Ρέις, Σιλά, Δώνης, Λουντ, Μουνιέ, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Άλτμαν, Χίλιεμαρκ, Μολίνς, Τσάβες, Στάικος, Τζανδάρης, Εμμανουηλίδης. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags