Facebook Pixel Sportdog.gr | Tα αγκάθια του Λουτσέσκου στα αποδυτήρια - Τι συμβαίνει με τους οπαδούς, πώς θα απαντήσει
| 2017-11-25 09:00:00

Tα αγκάθια του Λουτσέσκου στα αποδυτήρια - Τι συμβαίνει με τους οπαδούς, πώς θα απαντήσει

Sportdog Team
Tα αγκάθια του Λουτσέσκου στα αποδυτήρια - Τι συμβαίνει με τους οπαδούς, πώς θα απαντήσει

Λεπτές οι ισορροπίες στον Δικέφαλο.

Μπορεί να «γυρίσει» το κλίμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου; Η μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ και του Ρουμάνου προπονητή αλλά και η ευχή του… μπαμπά Λουτσέσκου στα αποδυτήρια!

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα δεν ήταν πάρα πολύ κρίσιμο μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού σε περίπτωση που οι Θεσσαλονικείς δεν επέστρεφαν στην κορυφή της βαθμολογίας θα άνοιγε και πάλι μία μεγάλη κουβέντα για τις ικανότητες του Ρουμάνου προπονητή.

Υπό το βλέμμα του πατέρα του και ομοσπονδιακού προπονητή της Τουρκίας, Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο 48χρονος τεχνικός οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη νίκη και στην πρώτη θέση της Σούπερ Λίγκας, παίρνοντας καλό βαθμό και για την «έμπνευσή» του να χρησιμοποιήσει ως αριστερό μπακ τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και για το πως διαχειρίστηκε γενικότερα το παιχνίδι, παρά το ότι υπάρχουν πολλοί ΠΑΟΚτσήδες που «βάλλουν» εναντίον του για την επιμονή του στον Ελ Καντουρί ή για το ότι άφησε στον πάγκο τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς!

Το κλίμα βέβαια για τον Λουτσέσκου στην Τούμπα εξακολουθεί να μην είναι το ιδανικό, παρά το ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ξανά στην πρώτη θέση και ο Ρουμάνος απολαμβάνει την απόλυτη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη, του Γιώργου Σαββίδη, της διοίκησης και του Λούμπος Μίχελ. 

Τα δύο επόμενα παιχνίδια όμως, σε Νέα Σμύρνη και Πηγάδια, δίνουν την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να εδραιώσει τη θέση του στην κορυφή και στον Λουτσέσκου να φέρει… τούμπα την άποψη που έχει γι΄ αυτόν ο κόσμος. Αυτό «πληρώνει» άλλωστε ο πρώην προπονητής της Ξάνθης, την αδυναμία του ΠΑΟΚ για νίκες και μακριά από την έδρα του!

Το ποιες είναι οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δεν μπορεί κανείς να το πει με βεβαιότητα, αλλά υπάρχουν και οι επιστροφές των Ζαμπράνο και Πέλκα που δίνουν περισσότερες επιλογές στον Ρουμάνο προπονητή, που στο ματς της Πλατείας θα έχει κατά πάσα πιθανότητα και τον Μάριν Λέοβατς στη διάθεσή του.

Το βέβαιο είναι πως αυτό το παιχνίδι είναι κομβικό για τους Θεσσαλονικείς, που σύμφωνα με τον Λουτσέσκου χρειάζονται απλά μία νίκη εκτός έδρας για να… πάρουν ακόμα περισσότερο τα πάνω τους.

Μπαίνοντας πάντως στα αποδυτήρια της Τούμπας μετά τη λήξη του αγώνα με τους Περιστεριώτες, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου εκτός από τα συγχαρητήρια που έδωσε στον γιο του και στους παίκτες του ΠΑΟΚ, τους ευχήθηκε να παραμείνουν πρώτοι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να κερδίσουν τον τίτλο, με τον 72χρονο προπονητή να δεσμεύεται στις συνομιλίες του με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά πως στην πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί θα βρεθεί ξανά στην Τούμπα, στην οποία εάν ήταν ευπρόσδεκτός μία φορά λόγω της φιλίας του με την οικογένεια Σαββίδη και τον Λούμπος Μίχελ, μετά την πρώτη… γούρικη παρουσία του τώρα είναι… δέκα! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags