Facebook Pixel Εκτός Ζαμπράνο, Μαουρίσιο και Λέοβατς στον ΠΑΟΚ
| 2017-11-25 14:14:00

Έκπληξη στην αποστολή με Πανιώνιο! Ποιον άφησε εκτός ο Λουτσέσκου;

Sportdog Team
Έκπληξη στην αποστολή με Πανιώνιο! Ποιον άφησε εκτός ο Λουτσέσκου;

Ποιοι θα λείψουν από τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη;

Με τον Δημήτρη Πέλκα να επιστρέφει, αλλά τους Μαουρίσιο, Λέοβατς, Ζαμπράνο και τον τιμωρημένο Μπίσεσβαρ να μένουν εκτός, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Για τον Βραζιλιάνο και τον Κροάτη η εξήγηση είναι πως δεν είναι 100% έτοιμοι και προτιμήθηκε να ξεκουραστούν, ενώ για τον Κάρλος Ζαμπράνο ο λόγος που έμεινε εκτός ήταν το γεγονός πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε ικανοποιημένος από την άμυνά του στο ματς με τον Ατρόμητο και δεν ήθελε να προβεί σε καμία αλλαγή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή κόντρα στον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για την μάχη της Κυριακής (26.11, 15:00).

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (25.11) περιελάμβανε προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Μετά το απαραίτητο ζέσταμα και κάποια παιχνίδι 5 Vs 2, οι παίκτες δούλεψαν με τον προπονητή στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης κόντρα στους Κυανέρυθρους, ενώ για φινάλε είχαμε εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Ο Εργκούς Κάτσε, που τις δύο προηγούμενες μέρες λόγω ίωσης έμεινε εκτός προπονήσεων, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα στην Αθήνα, η οποία αποτελείται αναλυτικά από τους: 

Ρέι, Πασχαλάκης, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βαρέλα, Σάκχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Λημνιός, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags