Facebook Pixel Sportdog.gr | Πασάς στα Γιάννινα ο Γέντρισεκ!
| 2017-11-25 16:54:00

Πασάς στα Γιάννινα ο Γέντρισεκ!

Sportdog Team
Πασάς στα Γιάννινα ο Γέντρισεκ!

Η Ξάνθη έμεινε όρθια και στα Γιάννινα (1-1) με το γκολ Σλοβάκου στο 87’.

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 48’ με τον Κόντε, όμως τον Γέντρισεκ να φέρνει το ματς στα ίσια με πολύ ωραίο γκολ στο 87’.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και έδειχνε να ελέγχει τον ρυθμό, όμως η Ξάνθη στην κόντρα ήταν ιδιαίτερα απειλητική και έχασε μάλιστα δύο καλές ευκαιρίες, στο 7’ και στο 13’ με τον Γέντρισεκ, ο οποίος εντός περιοχής δεν μπόρεσε να νικήσει δις τον Βελλίδη. Μετά το πέρας του πρώτου τετάρτου οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, ενώ μετά το μισάωρο φόρτσαραν και για το γκολ. Στο 31’ «προειδοποίησαν» με τον Κόντε, ενώ στο 38’ ο Ζίφκοβιτς έδιωξε δύσκολα το σουτ του Ισπανού φορ.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, όπου ο ΠΑΣ μπήκε καλύτερα και στο 48’ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν το σουτ του Σολτάνι πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Τελικά, ένα λεπτό αργότερα, μετά από κάθετη του Τζημόπουλου και ωραίο τελείωμα του Κάντε έγινε το 1-0.

Το γκολ αυτό αιφνιδίασε τους Αρκίτες και λίγο έλειψε στο 60’ να δεχθούν και δεύτερο γκολ, όταν ο Ζίφκοβιτς μπλόκαρε δύσκολα με διπλή προσπάθεια το σουτ του Κόντε. Μετά το 70’ το ματς έγινε… ροντέο, καθώς η Ξάνθη βγήκε μπροστά και προσπάθησε να διασπάσει τον πολύ καλά στημένο αμυντικά ΠΑΣ, αφήνοντας χώρους πίσω. Οι Ακρίτες έφτασαν κοντά στο γκολ στο 72’, όμως ο Βελλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Κίκε Μπουλά και κράτησε το 1-0, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει στο 87’. Ο Γέντρισεκ μπήκε ωραία στην περιοχή και από πλάγια θέση με υπέροχο πλασέ νίκησε τον πορτιέρε του ΠΑΣ και έγραψε το τελικό 1-1.  

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Κόντε κράταγε στα χέρια του τον τίτλο του MVP, όμως στο 87’ ήρθε για ακόμα ένα ματς ο εξαιρετικός Γέντρισεκ και του το πήρε μέσα από τα χέρια. Ο Σλοβάκος ήταν ο άνθρωπος που χάρισε την ισοπαλία στην Ξάνθη με ένα πολύ ωραίο γκολ.

Η ΦΑΣΗ: Το γκολ της Ξάνθης ήρθε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και ήταν πλέον πολύ αργά να αντιδράσει ο ΠΑΣ. Ο Γέντρισεκ με υπέροχη κίνηση και εξαιρετικό τελείωμα, έκρινε το αποτέλεσμα.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Χωρίς δύσκολες φάσεις και προβλήματα η διαιτησία του Καραντώνη και των βοηθών του. Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας) Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Δημητριάδης (Καστοριάς) 4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Σε ένα ματς όπου ξεχώρισε η εκτελεστική δεινότητα των επιθετικών Πέδρο Κόντε και Έρικ Γέντρισεκ, ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη έμειναν στο 1-1, πιστοποιώντας την παράδοση του που τους θέλει να έρχονται ισόπαλοι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στα Ιωάννινα.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναζητούσε την θετικό αποτέλεσμα μετά από δύο αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, την ώρα που η Ξάνθη προερχόταν από δύο σερί νίκες και ήθελε ακόμα μία προκειμένου να εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Οι Ακρίτες με το γκολ του Γέντρισεκ στο 87’ έμειναν με 17 πόντους μόνοι στην Πέμπτη θέση και περιμένουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

ΠΑΤΑ : Δείτε σε βίντεο τα γκολ της αναμέτρησης ΕΔΩ


Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Μαυροπάνος, Λίλα (Γαρουφαλιάς), Μανθάτης, Τζημόπουλος, Κόντε, Γιάκος (67' Χαλκιαδάκης), Σολτάνι (82' Κοζορώνης)

Ξάνθη: (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Λισγάρας, Σβάρνας (76' Κάστρο), Μελιόπουλος, Ντε Λούκας, Φλίσκας, Κίκε, Μεχία (Π. Ορφανίδης), Ρότσε (57' Φασίδης), Γέντρισεκ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags