Facebook Pixel Sportdog.gr | Έφυγε σαν... κλέφτης από τη Ριζούπολη
| 2017-11-25 19:07:00

Έφυγε σαν... κλέφτης από τη Ριζούπολη

Sportdog Team
Έφυγε σαν... κλέφτης από τη Ριζούπολη

Η Λαμία απέσπασε ισοπαλία, 1-1, από τον Απόλλωνα κλέβοντας τον βαθμό με πέναλτι.

Μεγάλο ματς έγινε στη Ριζούπολη και το 1-1 φαίνεται πολύ φτωχό βάσει της εικόνας της αναμέτρησης.

O Απόλλωνας ήταν κυρίαρχος στο πρώτο μέρος, όπου βρέθηκε περισσότερες φορές κοντά στο γκολ, η Λαμία όμως ήταν αυτή που απείλησε πρώτη χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Πριν τη συμπλήρωση του δεκάλεπτου, ο Βουό βγήκε τετ α τετ με τον Τσόβιτς, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων όμως τον νίκησε. Στη συνέχεια η Ελαφρά Ταξιαρχία απείλησε με προβολή του Αλμπάνη στο 15', ο οποίος είχε συμμετοχή σε άλλη μία φάση τρία λεπτά αργότερα και στο 34' όταν ο Ασίγκμπα έδιωξε πάνω στη γραμμή, το πλασέ του Μάατσι. Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη, ο Καστιγέχος απέτυχε να δώσει στους γηπεδούχους το προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλλων συνέχισε να έχει το πάνω χέρι. Στο 59' έχασε μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Παπάζογλου, ενώ στο 67' ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ το δύσκολο σουτ του Αλμπάνη. Στο 69' το τελείωμα του Ελμπάζ ήταν άστοχο. Στο 88' ήταν τυχερός και άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα. Στις καθυστερήσεις όμως ο Κύργιας ανέτρεψε τον Όμο, ο Στυλιάρας το είδε, έδειξε την παράβαση, με τον Πίτι να ευστοχεί από την άσπρη Βούλα και να κλέβει την ισοπαλία για τη Λαμία.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Δεν είναι άλλος από τη χρυσή αλλαγή του Βούλιτς. Ο Ελμπάζ, ο οποίος σκόραρε στο 88' αλλά όπως εξελίχθηκε το ματς δεν κατάφερε να γίνει ο άνθρωπος του παιχνιδιού για τον Απόλλωνα.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Απόλλων Σμύρνης (Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Κονέ, Αλμπάνης, Μάατσι (66' Σιατραβάνης), Ανιέτε, Καστιγέχος (52' Ελμπάζ), Μπιτζιμίν, Παπάζογλου, Κούρος

Λαμία (Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Κουκόλης, Κουτρομάνος, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Λινάρδος (50' Πίτι), Βουό, Βάντερσον.

Η ΦΑΣΗ Ήταν φοβερή στιγμή αυτή του 34'. Ο Μάατσι με ψύχραιμη προσπάθεια πέρασε την μπάλα κάτω από το σώμα του Παπαδόπουλου, όμως ο Ασίγκμπα έδιωξε πάνω στη γραμμή.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Ο Στυλιαράς ξεσήκωσε φωνές. Ήταν σωστός όμως στις αποφάσεις του. Ακόμα και το πέναλτι του Κύργια στον Όμο ήταν σωστό και ας τον έκραξαν με βαρείς χαρακτηρισμούς οι Απολλωνιστές.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Ο Απόλλων ήταν καλύτερος, είχε τις φάσεις, όχι όμως και την ουσία. Σε ένα ακόμα παιχνίδι η Λαμία αποδεικνύεται πολύ σκληρή για να πεθάνει. Παρότι νεωφότιστη δεν δείχνει εύκολος αντίπαλος.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ήταν ευκαιρία για τον Απόλλωνα να πάρει το τρίποντο σήμερα. Ήταν ανώτερος, είχε τις ευκαιρίες και ένα καλό αήττητο εντός έδρας σερί (έχει χάσει μία φορά μόνο κόντρα στον Πλατανιά την 5η αγωνιστική). Πήγε να το καταφέρει, αλλά απέτυχε στο τέλος. Έπρεπε να είχε καθαρίσει το ματς, αφού προερχόταν από την ήττα στη Λάρισα. Η Λαμία έχει να χάσει από την 7η αγωνιστική στην Τούμπα. Πήγα να κάνει το χρέος της και κατόρθωσε να διατηρηθεί αήττητη και συνεχίζει τον αγώνα της, ούσα στην 9η θέση της βαθμολογίας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags