Facebook Pixel Κλείνει από τώρα Κιβρακίδη ο ΠΑΟΚ - Τον ήθελε και ο Παναθηναϊκός
| 2017-11-25 20:15:00

Κλείνει μεταγραφάρα από τώρα για το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ - Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός

Sportdog Team
 Κλείνει μεταγραφάρα από τώρα για το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ - Τον ήθελε ο Παναθηναϊκός

Ποιος βασικός θα νιώθει την... ανάσα του;

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης αποτελεί σίγουρα έναν από τους κορυφαίους δεξιούς οπισθοφύλακες του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια, όμως ειδικά φέτος πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν, όντας εκ των πρωταγωνιστών της καταπληκτικής πορείας του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας μπακ έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις «μεγάλες» ελληνικές ομάδες και με βάση τις φετινές του εμφανίσεις, είναι λογικό να ανοίξει ξανά κουβέντα περί ενδιαφέροντος προς το πρόσωπό του.

Το πιο πρόσφατο σενάριο που γράφτηκε για τον 25χρονο αφορά τον ΠΑΟΚ και φιλοξενείται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Forza».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κιβρακίδης όντως απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίο ψάχνουν έναν παίκτη για back-up του Λέο Μάτος.

Όπως αναφέρουν οι πηγές του sportdog. gr. έχει γίνει επαφή μεταξύ των Θεσσαλονικιών και του Ατρομήτου για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, με την προοπτική να φορέσει τα «ασπρόμαυρα» όχι τον προσεχή Ιανουάριο, αλλά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Άλλωστε, μεταξύ των δυο ομάδων υπάρχουν καλές σχέσεις και ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας, όπως αποδεικνύουν οι δανεισμοί των Γιαννούλη, Χατζηισαΐα και Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο τη φετινή σεζόν, καθώς και η μεταγραφή του Λημνιού, που ακολούθησε το αντίστροφο δρομολόγιο.

Υπενθυμίζεται βεβαίως πως τον μπακ του Ατρομήτου ήθελε και έφτασε κοντά στην απόκτησή του, ο Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags