Facebook Pixel Sportdog.gr | Έντονος διάλογος με Ουζουνίδη στο Περιστέρι για το… πέναλτι - «Τι ζητάς;»
| 2017-11-25 20:24:00

Έντονος διάλογος με Ουζουνίδη στο Περιστέρι για το… πέναλτι - «Τι ζητάς;»

Sportdog Team
Έντονος διάλογος με Ουζουνίδη στο Περιστέρι για το…  πέναλτι - «Τι ζητάς;»

Παράπονα από τον διαιτητή Μάνταλο έχει ο κόουτς του Παναθηναϊκό.

Μπορεί ο Σταύρος Μάνταλος να έδειξε την άσπρη βούλα στο 30ο λεπτό, σε μαρκάρισμα του Χατζηισαΐα στον Άλτμαν, ωστόσο στον Παναθηναϊκό έχουν παράπονα από τον διαιτητή, καθώς φωνάζουν για άλλα δύο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

Οι Πράσινοι ζήτησαν πέναλτι στο 23ο λεπτό, όταν ο Ρισβάνης φάνηκε να βρήκε τον Μολίνς πάνω στην ντρίπλα, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 41’, όταν ο Μάνταλος έδειξε κίτρινη κάρτα στον Άλτμαν για «θέατρο», ενώ από το ριπλέι φάνηκε ξεκάθαρα πως την είχε πατήσει ο Γιαννούλης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αντέδρασε και για τις δύο φάσεις και δικαιολογημένα, καθώς ο Μάνταλος θα έπρεπε να έχει δείξει την άσπρη βούλα.

Στην περίπτωση του Μολίνς γύρισε προς τον πάγκο και ρώταγε «πέναλτι δεν ήταν αυτό;», ενώ σε αυτή του Άλτμαν, είχε έναν έντονο διάλογο, πιθανότατα, με κάποιον άνθρωπο του Ατρομήτου.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού πήγε προς τον τέταρτο για να διαμαρτυρηθεί για την κίτρινη στον Άλτμαν και το πέναλτι που δεν έδωσε και εκεί ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος. «Τι ζητάς πέναλτι;», με τον Ουζουνίδη να απαντάει «Δεν μιλάω σε σένα ρε φίλε, στον τέταρτο το είπα…»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags